Beste achteruitrijcamera van 2023 (TOP15)

De 15 beste achteruitrijcamera beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

PARKVISION HD achteruitrijcamera AHD 1080P achteruitrijcamera voor auto, SUV, camper, caravan, bestelwagen, pick-up, metalen behuizing 140° brede kijkhoek verstelbare parkeerhulp achteruitrijcamera

 • High Definition 1080P auto achteruitkijkcamera: De achteruitkijkcamera is standaard ingesteld op CVBS-PAL signaalsysteem (AHD-NTSC signaalsysteem kan worden geschakeld via draadspoel) en heeft een RCA video interface. Als uw radio standaard is ingesteld op AHD-signaal, schakelt u het camerasignaal na installatie in om schermproblemen veroorzaakt door inconsistente radioparameters met de camera te voorkomen.
 • HD achteruitkijkcamera auto: Met een verstelbare cameralens en 140° kijkhoek worden de meeste blinde hoeken bedekt. Het is compatibel met de meeste voertuigen (behalve dashcams of spiegelrecorders).*Neem gerust contact met ons op voor vragen of hulp.
 • Parkeercamera: ingebouwde roterende metalen camerabehuizing, in tegenstelling tot ouderwetse back-upcamera's voor auto's die de kijkhoek alleen kunnen aanpassen door pakkingen toe te voegen, kunt u het lensgedeelte van de back-upcamera draaien om de beste kijkhoek te vinden met behulp van de minisleutel, hoeft u zich nooit zorgen te maken over een te hoog of te laag beeld op de monitor. Stevige mini-behuizing van zinklegering, langere levensduur.
 • Parkeercamera met hoge betrouwbaarheid: van toepassing op verschillende gebruiksbehoeften, uitgerust met 3 x schakelkabellussen: ①Knip de blauwe kabellus door om het PAL-formaat naar NTSC-formaat te schakelen, ②Knip de witte kabellus door om Parkingline AAN naar UIT te schakelen, ③Trek het witte mannetje eraf om het CVBS-videosignaal om te schakelen naar het AHD-videosignaal. Herstart de voeding van de camera na het doorknippen van de kabels.
 • Goed nachtzicht achteruitrijcamera HD: het beeld is vloeiend en het beeld is helder. Met behulp van achteruitrijlicht of straatlantaarn zijn de weg- en rijomstandigheden duidelijk zichtbaar in de donkere nacht, wat de rijveiligheid verhoogt. 【Optionele aankoop van accessoires】: Als u een langere verlengkabel nodig heeft, zoek dan in PARKVISION Store naar een 4-pins cameraverlengkabel om deze apart aan te schaffen.
Bestseller Nr. 2

【Exclusieve stijl】5 inch Achteruitrijcameraset AHD 1080P Auto Achteruitrijcameraset IP68 Waterdichte Achteruitrijcamera Super Nachtzicht voor Bestelwagens Auto's Vrachtwagens Twee soorten Installatie DIY Parkeergeleidelijn

 • 【Exclusieve 5 inch achteruitrijcamera monitor】We hebben feedback gekregen van klanten dat een 4,3" display te klein was en het 7'' display te groot! Dus ontwikkelden we de enige breedbeeld 5" display achteruitrijcamera kit op de markt, Uitgerust met een speciale AHD 1080 groothoek achter camera. Deze neemt niet alleen niet te veel ruimte in, maar biedt ook een breder horizontaal zicht en en scherpere en hogere kwaliteit beelden bij het achteruitrijden!
 • 【AHD 1080P Achteruitrijcamera Kit& Super Nachtzicht】Jansite achteruitrijcamera auto maakt gebruik van geavanceerde Y/C signaalscheiding en analoge filtertechnologie van AHD technologie, hoog frequentiebereik om effectief kleurruis te verminderen, beeldreproduceerbaarheid en beeldhelderheid te verbeteren. De achteruitrijcamera maakt gebruik van een zeer gevoelige 6-glas STARVIS-lens die het nachtzicht in donkere omgevingen aanzienlijk verbetert.
 • 【Universele nummerplaatbevestiging, niet boren】Jansite Achteruitkijkcameraset voor bestelwagens wordt geleverd met 2 soorten achteruitkijkcamerabevestigingen. Exclusieve nummerplaatbevestiging, waarmee je de achteruitrijcamera gemakkelijk aan de voor- en achterkant van je voertuig kunt bevestigen zonder te boren en zonder schade aan je auto. Als je een conventionele steun voor de achteruitrijcamera gebruikt, is het gezichtsveld groter en zijn er minder dode hoeken.
 • 【Eenvoudige installatie met één draad en omschakeling normaal/spiegel】Voeding via sigarettenaansteker. Geen ingewikkelde en talrijke bedrading, er is slechts één draad nodig om de monitor aan te sluiten op de achteruitrijcamera.Met de knoppen op de achterkant van het scherm kun je het normale beeld voor de achteruitrijcamera en het spiegelbeeld voor de voorcamera selecteren!
 • 【IP68 Waterdicht & Perfect 140° Brede Hoek】 IP68 waterdicht, stofdicht en zandbestendig in overeenstemming met internationale normen.Met volledig zelfklevend vulproces, kan het binnendringen van waterdamp worden vermeden, zelfs bij zware regenval. Maak je geen zorgen over water dat de camera binnendringt tijdens het regenseizoen. Met een perfecte groothoek van 140°, geen vervormingseffect, elimineert effectief dode hoeken, dichter bij de werkelijke scène.
Bestseller Nr. 3

12 V-24 V 4-pins auto-achteruitrijcamerasysteem voor campers Bus Aanhangwagen Vrachtwagen Vrachtwagen Caravan, 7 "TFT LCD HD-kleurenautomonitor met 2 18-leds Nachtzicht Waterdichte achteruitrijcamera

 • 🪀 Systeem voor achteruitrijcamera's voor voertuigen: 7 "TFT LCD-monitor + achteruitrijcamera voor zwaar gebruik met nachtzicht + 4-pins voedingskabel met waterdichte connector van het ruimtevaarttype. Vaste verbinding garandeert een veilig en duidelijk en stabiel achteruitrijbeeld, je hebt geen enkele kans dat de verbinding losraakt tijdens het rijden, het is een zeer uitstekend apparaat voor auto-achteruitrijsysteem voor auto / vrachtwagens / caravans / bussen
 • 🪀 7 inch TFT LCD breedbeeld auto achteruitkijkmonitor: heeft 2-kanaals video-ingang, hoge resolutie afbeelding, kleurenscherm en laag stroomverbruik, instelbare helderheid, contrast en kleur.
 • 🪀 Waterdichte nachtzichtcamera met 120 ° brede kijkhoek, 18 IR LED Night Vision Metal heavy-duty auto achteruitkijkcamera, waterdichte camerabody met een zonneklep en metalen beugel. Eenvoudig te monteren op elk vlak oppervlak van het voertuig, zodat u 's nachts of bij slecht weer nog steeds duidelijk kunt zien.
 • 🪀 Extended Aviation 4-pins connectorkabel: sterke anti-interferentie, nauwere verbinding, eenvoudig te installeren. Speciale dikke bedrading kan de circuitinterferentie van het voertuig beter afschermen dan een normale AV-kabel.
 • 🪀 Een jaar kwaliteitsgarantie. De klantenservice van de winkel kan u op elk moment technische ondersteuning voor de installatie en after-sales service voor accessoires bieden, zodat u er zeker van kunt zijn dat u winkelt en gebruikt. Voor vragen kunt u online contact opnemen
Bestseller Nr. 4

EZoneTronics 170 ° Hoek Auto Achteruitrijcamera Achteruitrijcamera Achteruitrijcamera Nachtzicht 8 LED Waterdichte Parkeergeleiderlijn RZ218

 • 【Hoge resolutie】 - Achteruitkijkcamera voor auto's met 420 tv-lijnen met dashboardcamera's bieden een uitstekend zicht, waardoor u een helder beeld krijgt. 170 graden brede kijkhoek elimineert blinde zone en vermindert gevaar.
 • 【HD Night Vision】 - 1/4 inch kleuren CMOS-beeldsensor met 628 * 582 pixels resolutie zorgt voor HD nachtzicht. U kunt zelfs 's nachts of in het donker heel helder zien, dit kan ongelukken voorkomen als het regent en middernacht.
 • 【IP68 waterdicht niveau】 - Geen zorgen over regenachtige dagen en autowassen.
 • 【Gemakkelijk te gebruiken】 - De grootte van de camera aan de achterzijde is erg klein. Voeding: DC 12V. Perfect voor verschillende 12V-voertuigen: auto, vrachtwagen, camper en bestelwagen ect.
 • 【Garantie en garantie】 - Wij staan achter onze producten en diensten. We bieden een 30 dagen geld-terug-garantie, één jaar reparatiegarantie en levenslange technische ondersteuning. Neem gerust contact met ons op als u advies of vragen heeft over onze producten en diensten.
Bestseller Nr. 5

Achteruitrijcamera, auto mobiele achteruitrijcamera met Ultra HD 8 LED nachtzicht, 170 ° kijkhoek, waterdicht, 12 V universeel voor auto/vrachtwagen/SUV/RV/pickup/Vans kentekenplaathouder

 • Ultra HD-lens: de achteruitrijcamera is ontworpen om dode hoeken te elimineren en obstakels bij het achteruitrijden te voorkomen. De 782P ultra-high-definition afbeelding toont het heldere beeld van de bestuurder. Geen vervelende wazige en verkleurde schermen en afbeeldingen meer en tonen de beste wegomstandigheden.
 • 8 LED-aanbiedingen Superieure nachtversie: High Bright LED wordt gebruikt om licht te vullen, het donker verdrijft en de hele dag door maximale zichtbaarheid biedt. Het beeld is glad en het beeld is duidelijk. De weg- en rijtoestand is ook in het donker duidelijk te zien, wat de rijveiligheid verhoogt.
 • IP68 waterdicht: materialen die bestand zijn tegen hoge temperaturen en kou, ongeacht hoe warm of koud het de opnameprestaties niet beïnvloedt. Met zijn waterdichte eigenschappen wordt het beschermd tegen sterke waterstralen in elke richting, zoals regen en autowas.
 • 170° groothoek: het zichtbare groothoekbereik is 170 °, waardoor obstakels zoals kinderen, stenen en modderputten tijdens het achteruitrijden kunnen worden vermeden. 5 nano-glazen lenzen zorgen voor een goede lichtdoorlatendheid en gevoeligheid.
 • Brede toepassing: ondersteunt 12 V DC-spanning, universele pasvorm voor een groot aantal grote voertuigen, met name voor vrachtwagens/campers/aanhangers/bussen/harvester/pickup/camper/bestelwagen en meer.
Bestseller Nr. 6

PARKVISION Achteruitrijcamera's voor auto's,flexibele montagepositie toegestaan parkeercamera met omhoog-omlaag omgekeerde afbeelding en parkeerlijn optioneel achteruitrijcamera[PAL-120]

 • Hoge compatibiliteit achteruitrijcamera: PAL-120 camera is een dual tv video systeem (PAL/NTSC schakelbaar) achteruitrijcamera, het is geschikt voor de meeste soorten voertuigen, waaronder SUV's, mini-bestelwagens, campers, auto's, mini-vrachtwagens enzovoort. Mini formaat, eenvoudig te installeren, perfect afgestemd op het lichaam van de voertuigen, net als elk deel van de auto.
 • Achteruitrijcamera met bedieningsdraden: ① Paarse draad: controle tv-videosysteem schakelen (standaard PAL-systeem, snijd de paarse draad om over te schakelen naar NTSC-systeem) ② Blauwe draad: wanneer de camera ondersteboven is geïnstalleerd, knip de blauwe draad af om de afbeelding te omkeren. Na het snijden van de draad van de overeenkomstige kleurdraad, moet u uitschakelen en vervolgens alle stroom opnieuw opstarten om het weergavebeeld te wijzigen.
 • Hoge kwaliteit beeldcamera parkeercamera : Effectieve pixels: 960* 576pixels (NTSC), 960* 480pixels (PAL), de high-definition 1/3" CMOS-beeldsensor in deze high definition achteruitrijcamera geeft u dag en nacht helder zicht, in vergelijking met andere achteruitrijcamera's in dezelfde prijsklasse, biedt het beeld in hogere kwaliteit.
 • Verstelbare back-upcamera: PAL-120 auto achteruitrijcamera wordt geleverd met 2 stuks pakkingen, een pakking kan met 5 graden worden aangepast en twee pakkingen kunnen ongeveer 10 graden worden ingesteld. U kunt de camera in de optimale kijkhoek aanpassen aan de werkelijke behoeften. 【Optionele aankoop van accessoires】Als u langere verlengkabel nodig hebt, zoek dan 4pins camera-verlengkabel in PARKVISION Store om te kopen.
 • ★Een jaar garantie: Alle producten in de PARKVISION Store hebben een kwaliteitsgarantie van 12 maanden vanaf de datum van aankoop. Als u de handleiding in de lokale taal of in meerdere talen nodig heeft, sturen wij u de handleiding in elektronisch PDF-formaat. Handige klantenservice en technische ondersteuning staan altijd klaar om te helpen, u bent altijd van harte welkom om contact met ons op te nemen op: [email protected] of e-mail te sturen op Buyer Center.
Bestseller Nr. 7

Jansite Achteruitrijcamera, 360 graden instelbare AHD 1080p achteruitrijcamera, auto, 170° groothoek, 12V-24V, achteruitrijcamera's voor camper, aanhanger, caravan, van Pickup generiek

 • Exclusieve achteruitrijcamera van Jansite: de exclusieve volledig bijgewerkte achteruitrijcamera van Jansite is eindelijk beschikbaar. Ondersteunt 360° rotatie, rijheid bij de installatie. De hoek is uitgebreid van 140 tot 170 graden om meer dode hoeken af te dekken. De achteruitrijcamera maakt gebruik van een geïntegreerde Buck-module, geen zorgen meer over hitte. gelaagd afgeschermd de kabel biedt een stabielere videosignaaloverdracht, vermindert storingen en vertragingen. Ondersteunt voertuigen van 12-24 V.
 • 【Instelbare 45° achteruitrijcamera & 360° draaien】In tegenstelling tot oudere achteruitrijcamera's waarbij de kijkhoek alleen door het toevoegen van sluitringen kon worden ingesteld, kan de achteruitrijcamera van Jansite door het lensgedeelte worden gedraaid om de optimale kijkhoek te vinden, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het beeld te hoog of te laag is. De camera ondersteunt bovendien een 360° draaibaar. 60° rotatie, zodat je de parkeercamera in elke gewenste positie kunt installeren
 • Starlight Super nachtzicht: uitgerust met een sterren-grade-sensor + F2.8 groot diafragma, heeft de achteruitrijcamera een groter pixelsensorbereik en hogere lichtopnamecapaciteit voor hogere gevoeligheid bij weinig licht en beter nachtzicht in donkere omgevingen. AHD 1080p achteruitrijcamera unieke 3D-ruisonderdrukking en ongecomprimeerde overdrachtstechnologie, het beeldherstel is beter, maak je geen zorgen over het bloeden van het beeld of verkleuring.
 • 【3 bedieningsmodi】Breaking traditionele enkele AHD of CVBS achteruitrijcamera, upgrade-ondersteuning voor AHD/CVBS-modus-omschakeling, lost het compatibiliteitsprobleem volledig op. Naar keuze spiegelen/normaal beeld, richtsnoer aan/uit schakelbaar. Standaard is CVBS. Als het apparaat ADHD-signalen ondersteunt, knip je de oranje lijn uit om ADD-signalen te selecteren. Knip de witte lijn af om naar het vooraanzicht te schakelen, knip de groene lijn af om de omgekeerde lijn te verbergen.
 • 【IP69K waterdicht & 170° groothoek】Achteruitrijcamera voor de auto met volledig verzegelde lijmvulling ontworpen, bij alle weersomstandigheden, hoge of lage temperatuur, je hoeft je absoluut geen zorgen te maken over water, mist of mist binnenin, lange levensduur. Met perfecte 170° supergroothoek om dode hoeken te elimineren, wordt het beeld niet vervormd, en het ligt dicht bij de werkelijke scène, biedt de bestuurder met een effectief rijzicht uitgebreider en duidelijk.
Bestseller Nr. 8

Achteruitrijcamera, auto 170 graden hoek waterdichte camera, 12 V 1 A groothoeklens voor de meeste automodellen, inclusief truck

 • Goede staat: groothoek van 170 graden, klein, aangebracht op de kentekenplaat, geen stansen nodig, geen invloed op mooie, schokbestendige en storingsvrije producten. Gebruik voor 12VA geen andere specificaties van de stroomvoorziening
 • Universeel: geschikt voor een verscheidenheid aan modellen zoals universele auto, SUV, camper, bestelwagen, truck enz. Alles kan worden gebruikt
 • Waterdichte technologie: met de waterdichte IP68-technologie kan bij extreme weersomstandigheden worden gewerkt, ongeacht hoe lang het inweken in het water kan worden voortgezet zonder bang te zijn voor het wassen
 • Chip: met de 7070-chip is de beeldkleur helder, hoge resolutie en duidelijk 's nachts zichtbaar
Bestseller Nr. 10

Auto Wayfeng WF® Auto-achterzichtcamera, beveiligingscamera, achteruitrijcamera voor VW Golf CC Passat Polo Golf Scirocco EOS Lupo (2 kooi) Phaeton Beetle SEAT Variant

 • Type: auto achteruitrijcamera
 • Merk: Auto Wayfeng WF
 • Verschillende jaar van de auto, misschien een andere grootte van de camera. Controleer de maat voordat je bestelt. Hartelijk dank.
Bestseller Nr. 11

PARKVISION achteruitrijcamera DC 12-24V cachteruitrijcamera voor auto's, één sleutel om afbeeldingen te verschuiven, flexibele montagepositie toegestaan,4 parkeerlijnen camera aan de voorkant[PRO120]

 • Hoge compatibiliteit: PRO120 camera aan de voorkant is een NTSC-tv-videosysteem, CVBS-signaal, RCA-video-interface. Controleer voordat u deze camera koopt of uw schermparameters overeenkomen met de camera om onnodige problemen te voorkomen. Als uw scherm alleen een PAL-tv-videosysteem ondersteunt, raden we u af om deze camera te kopen.
 • Verbeterde versie PRO120 achteruitrijcamera: ① Helderheidsaanpassing op 5 niveaus: u kunt de helderheid van de camera verhogen of verlagen om de zichtbaarheid te verbeteren volgens uw behoeften. Toepasselijke voertuigen: de vorige versie van de camera is alleen geschikt voor voertuigen met een spanning van 12 V , en nu ondersteunt deze bijgewerkte versie 12V-24V. ③ Verlengde camerakabel: de camerakabel is opgewaardeerd van de oorspronkelijke 0,6 m naar 2 m.
 • Slimme afstandsbediening met één toets: ① omschakelbaar achteraanzicht / vooraanzicht: het kan worden gebruikt als camera aan de voorkant of als camera aan de achterkant. ② Verschuif het beeld horizontaal of verticaal voor de beste kijkhoek, vooral wanneer de camera onder een niet-gecentreerde positie van het voertuig. op-neer flip-afbeelding: gebruik de zwarte knop om de afbeelding om te keren voor voor- of boven- (look-down) applicatie 4 parkeerlijnen optioneel
 • Verstelbare parkeercamera: De PRO120 auto achteruitrijcamera wordt geleverd met 2 stuks pakking, een pakking kan 5 ° worden afgesteld en twee pakkingen kunnen ongeveer 10 ° worden afgesteld. U kunt de camera aanpassen aan de optimale kijkhoek op basis van de werkelijke behoeften. 【Optionele aanschaf van accessoires】: Als u een langere verlengkabel nodig heeft, zoek dan een 6-pins pro camera-verlengkabel in de PARKVISION Store om deze aan te schaffen.
 • ★Eenjarige garantie: Alle producten in de PARKVISION-winkel hebben een kwaliteitsgarantie van 12 maanden vanaf de aankoopdatum. Als u de handleiding in de plaatselijke taal of in meerdere talen nodig heeft, sturen we u de handleiding in elektronische pdf-indeling. De behulpzame klantenservice en technische ondersteuning staan altijd klaar om te helpen, u kunt altijd een e-mail sturen naar: [email protected] of een e-mail sturen naar het koperscentrum.
Bestseller Nr. 12

Achteruitrijcamera Kit, 12-24V 4 Pin 2x 18LEDs Nachtzicht Achteruitrijcamera Achteruitrijcamera Waterdicht met 15M Luchtvaartkabel + 7 "TFT HD LCD Auto Monitor voor Grote Truck Bus RV Trailer Tractor

 • 🌍 【7 inch TFT LCD-monitor】: Deze achteruitkijkcamerakit bevat een groot scherm met een monitor met hoge resolutie. Heeft 2-kanaals video-ingang. De resolutie is 800 (W) x 480 (H). Kleurendisplay en laag stroomverbruik, instelbare helderheid, contrast en kleur. Het beeld kan horizontaal en verticaal worden gedraaid voor spiegel- of normale weergave.
 • 🌍 【2x achteruitrijcamera: hardmetalen camera met IP68 waterdicht en anti-modder. Met zonneklep en metalen beugel, 18 IR-leds voor nachtzicht + 95 ° horizontale groothoek + 180 ° verticaal instelbare kijkhoek. U kunt hem de hele dag laten draaien als u hem op een constante stroombron aansluit.
 • 🌍 【Eenvoudig te installeren】: elke software bevat installatie-instructies in hun moedertaal, elke klant kan de installatie-instructies gebruiken om de installatie individueel te voltooien. U kunt extra installatiekosten besparen, laat elke klant het plezier van installeren ervaren. In vergelijking met de draadloze achteruitkijkcamera is het signaal dat wordt verzonden door de bedrade achteruitkijkcamera stabieler.
 • 🌍 【Brede compatibiliteit】: 12 V 24 V Er zitten twee luchtvaartkabels in de set die overeenkomen met de twee bijpassende camera's. De lengte van de luchtvaartkabel is 15 meter (49 voet). Het wordt veel gebruikt voor de meeste modellen, bus / vrachtwagen / bestelwagen / aanhangwagen / RV / RV / schoolbus / pick-up / kiepwagen / graafmachine / graafmachine / paard / aanhanger / landbouwmachine in de landbouw voor de achteruitkijkmonitor, enz.
 • 🌍 【Klantenservice garantie】: We zijn toegewijd om 100% klanttevredenheidsgarantie te bieden aan alle klanten. Als het product binnen 12 maanden kwaliteitsproblemen heeft, zullen we de nieuwe accessoires gratis voor alle klanten vervangen, zodat u ze gemakkelijk kunt gebruiken.
Bestseller Nr. 13

AUTO-VOX CS2 Achteruitrijcamera Draadloos, Draadloze Digitale Back-Upcameraset, Stabiele Signaaloverdracht, 1/3 Cmos-Kleursensor, Gespiegeld Camerabeeld, 4,3" Monitor, Super Nachtzicht

 • 〠Draadloos design voor doe-het-zelf; eenvoudige installatie; geen ingewikkelde kabelinstallatie meer. Een 4,3" LCD-monitor verbindt met de achteruitrijcamera door een draadloze zender, de geïntegreerde antenne vervangt zo de ingewikkelde lange bekabeling tussen zender en monitor, bespaart de installatietijd en -plaats van de zender. Maakt alle dingen veel eenvoudiger.
 • 〠Stabiele signaaloverdracht zonder interferentie 】Geschikt voor de meeste auto's, inclusief auto's, minivan, SUV, campingbus, pickup. De digitale punt naar punt real-time overdracht wordt niet verstoord door andere signalen zoals Bluetooth, wifi enz. CS2 levert je een helder, stabiel en glad achterzicht in echte kleur.
 • 〠Super achteruitrijcamera】 5-volglas-lens, 1/3 CMOS-kleurensensor, 0,1 lux-verlichting presenteert superieur nachtzicht voor je bij weinig licht. De IP68 waterdichte duurzame achteruitrijcamera kan op regendagen goed werken en bij extreme temperaturen van -20 °C tot 65 °C weerstaan.
 • 〠Veilig & moeiteloos inparkeren】 6 soorten afstandshulplijnen kunnen op basis van de inbouwhoogte worden geselecteerd en naar behoefte worden in- en uitgeschakeld. Je kunt de breedte en lengte van de hulplijn instellen en de huidige toestand laten passen. Met de CS2 Digital Wireless achteruitrijcameraset kun je eenvoudig je auto in de kleinste parkeerruimte parkeren.
 • 〠Spiegel-/originele beeld-instelling】De camera kan niet alleen naar achteren gespiegeld zijn, zodat je beter en veiliger kunt parkeren, maar ook naar voren als frontcamera worden gebruikt, om de dode hoek voor je auto te voorkomen. In het menu kan de spiegelafbeelding op elk gewenst moment op normaal beeld worden ingesteld.
Bestseller Nr. 14

Retoo Kentekenplaathouder met 170° achteruitrijcamera, IP68, kentekenplaathoudercamera, 656 x 492 px, 12V stof- en waterdicht, kabellengte 6m, camera in kentekenplaathouder

 • Veilig en comfortabel parkeren - met de kentekenplaathouder met 170° achteruitrijcamera kunt u zelfs op de kleinste parkeerplaatsen comfortabel parkeren. Wees geen man die van zijn fouten moet leren. Met de achteruitrijcamera heb je perfect live zicht op wat er zich achter je auto bevindt. Stop met nadenken over hoeveel ruimte er nog over is - zie het!
 • Groothoeklens 170° - kentekenplaathouder De camera is voorzien van een hoogwaardige groothoeklens. Hierdoor heeft u bij het achteruitrijden perfect zicht op de achterkant van uw voertuig. De 170° achteruitrijcamera ziet niet alleen de achterkant van uw voertuig, maar ook wat er aan de zijkanten van de kentekenplaathouder gebeurt. De camera neemt op met een resolutie van 656 x 492 px, wat 100% voldoende is voor deze taak.
 • Eenvoudige installatie - Door de camera in de kentekenplaathouder rechtstreeks aan te sluiten op de achteruitrijlichten, start deze automatisch wanneer de achteruitversnelling wordt ingeschakeld. Vervang eenvoudig je kentekenplaat door een kentekenplaathouder met achteruitrijcamera en verbind de zwarte draad met massa en de rode draad met de 12V plus van het achteruitrijlicht. Zodra de AV-kabels zijn aangesloten op de interne monitor, is de camera klaar voor gebruik.
 • Waterdicht volgens IP68 - De achteruitrijcamera is gemaakt van hoogwaardig, precies passende kunststof. Dit maakte IP68 stof- en waterbestendigheid mogelijk, waardoor de achteruitrijcamera bestand is tegen barre weersomstandigheden. Eenmaal gemonteerd met de AV-kabel van 6 m, kunt u er zeker van zijn dat de camera niet wordt beschadigd door regen, sneeuw of harde windstoten.
 • Universeel toepasbaar - de in het kentekenplaatframe gemonteerde kentekenplaatcamera is een handige oplossing om bij het achteruitrijden de achterkant van uw voertuig te zien. De kentekenplaathouder heeft een universele Europese maat, die een perfecte pasvorm op alle voertuigen van de Europese Gemeenschap garandeert. Houd er rekening mee dat Oostenrijkse kentekenplaten een andere bevestiging kunnen hebben.
Bestseller Nr. 15

Achteruitrijcameraset met 7 inch lcd-monitor en 170° groothoek-achteruitrijcamera, IP68 waterdicht, 18IR nachtzicht, voor vrachtwagens, aanhangers, bussen, landbouw, zwaar transport (12-24 volt)

 • Digitaal 7 inch HD-kleurendisplay: de 7-inch monitor met groot HD-display (800 x 480) geeft het beeld van de achteruitrijcamera super scherp weer. De monitor ondersteunt twee video-ingangen. Hij schakelt automatisch in en schakelt bij het achteruitrijden naar het achteruitrijbeeld.
 • Compatibel met verschillende voertuigen: de monitor wordt geleverd met twee verschillende optionele houders. Zo kun je hem hangend boven het hoofd of staand op het dashboard monteren. Dit achteruitrijcamerasysteem wordt geleverd met 20 m vieraderige verbindingskabel van eersteklas kwaliteit, daardoor is het geschikt voor montage in verschillende voertuigen zoals auto's, vrachtwagens, aanhangers, bussen, landbouwvoertuigen, zware voertuigen enz.
 • Extreem brede kijkhoek: de 1/3-kleuren-CCD-480-TVL-achteruitrijcamera met hoogwaardige 6-laagse glazen lens biedt dankzij zijn 170° kijkhoek een volledig achterzicht achter je voertuig en helpt zo mensen en voorwerpen in de dode hoek betrouwbaar te herkennen.
 • IP68 en 18 infrarood led: de waterdichtheid van onze camera is gecertificeerd volgens de internationale norm IP68, hij werkt betrouwbaar onder alle weersomstandigheden. In totaal 18 infrarood leds bieden bovendien uitstekende nachtzichtprestaties, zelfs zonder omgevingslicht.
 • 【Klantenservice】 Deze set maakt indruk door zijn zeer eenvoudige installatie. Bovendien bieden wij alle klanten nauwkeurige instructies en technische ondersteuning. Voor al onze producten garanderen wij bovendien een gratis 30 dagen geld-terug-garantie.

De achteruitrijcamera is een onmisbaar onderdeel van een auto. Zoals de naam al doet vermoeden, is het een camera die op de achterkant van een voertuig is geïnstalleerd om de omgeving vast te leggen. Het biedt bestuurders de mogelijkheid om te zien wat er achter hen gebeurt terwijl ze rijden.

Er zijn drie belangrijke factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de beste achteruitkijkcamera voor uw voertuig: prijs, functies en kwaliteit.

De achteruitrijcamera is een belangrijke veiligheidsvoorziening in elk voertuig. Een goede achteruitkijkcamera moet eenvoudig te installeren zijn, een helder beeld bieden en betrouwbaar zijn.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een achteruitkijkcamera waarmee u rekening moet houden?

Er zijn vier belangrijke kenmerken waarmee u rekening moet houden bij het kopen van een achteruitkijkcamera. Dit zijn de resolutie, het gezichtsveld, nachtzicht en parkeerrichtlijnen.

Een achteruitrijcamera is een essentiële veiligheidsvoorziening in elk voertuig. Het helpt bestuurders om te zien wat zich achter hen bevindt terwijl ze rijden. Er zijn vier belangrijke kenmerken waarmee u rekening moet houden bij het kopen van een achteruitkijkcamera: resolutie, gezichtsveld, nachtzicht en parkeerrichtlijnen.

Wat zijn de verschillende soorten achteruitrijcamera’s?

Er zijn een paar verschillende soorten achteruitrijcamera’s. Sommige zijn eenvoudiger en zijn te vinden in auto’s die niet zo duur zijn. Andere modellen zijn uitgerust met een scherm dat de live feed toont van wat zich achter de auto bevindt. Dit type camera vind je meestal in luxere voertuigen.

Hoeveel kost een achteruitrijcamera?

Een achteruitrijcamera is een camera die achter op een voertuig wordt geplaatst en die de bestuurder helpt te zien wat er achter de auto gebeurt. De prijs van een achteruitrijcamera kan variëren, afhankelijk van het merk, model en kenmerken van de camera.

De kosten van een achteruitrijcamera kunnen variëren van 100 tot 1000 euro, afhankelijk van de functies en specificaties. De meest voorkomende typen zijn die met nachtzicht, parkeersensoren achter en 360-graden rotatie.

Wat zijn de risico’s van het niet hebben van een achteruitkijkcamera?

De achteruitrijcamera is een belangrijke veiligheidsvoorziening voor voertuigen. Het helpt bestuurders om voorwerpen achter het voertuig te zien. Het ontbreken van een achteruitkijkcamera kan leiden tot ongevallen en verwondingen.

In sommige landen zijn achteruitkijkcamera’s verplicht, in andere niet.

In sommige landen, zoals de Verenigde Staten, kun je een boete krijgen omdat je geen achteruitkijkcamera op je auto hebt geïnstalleerd.

Waar moet je je achteruitrijcamera installeren?

De achteruitkijkspiegel is de meest voorkomende plaats voor een achteruitrijcamera.

In het verleden waren achteruitkijkspiegels meestal gemaakt van glas en waren ze gevoelig voor krassen. Met de introductie van digitale schermen zijn er nu geen problemen meer. De digitale schermen zijn ook helderder en beter zichtbaar in verschillende lichtomstandigheden.

De achteruitkijkspiegel is de meest voorkomende plaats voor een achteruitrijcamera, omdat dit de gemakkelijkste plaats is om deze zonder obstakels te installeren.