Beste achteruitrijcamera van 2023 (TOP15)

De 15 beste achteruitrijcamera beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

【Exclusieve stijl】5 inch Achteruitrijcameraset AHD 1080P Auto Achteruitrijcameraset IP68 Waterdichte Achteruitrijcamera Super Nachtzicht voor Bestelwagens Auto's Vrachtwagens Twee soorten Installatie DIY Parkeergeleidelijn

 • 【Exclusieve 5 inch achteruitrijcamera monitor】We hebben feedback gekregen van klanten dat een 4,3" display te klein was en het 7'' display te groot! Dus ontwikkelden we de enige breedbeeld 5" display achteruitrijcamera kit op de markt, Uitgerust met een speciale AHD 1080 groothoek achter camera. Deze neemt niet alleen niet te veel ruimte in, maar biedt ook een breder horizontaal zicht en en scherpere en hogere kwaliteit beelden bij het achteruitrijden!
 • 【AHD 1080P Achteruitrijcamera Kit& Super Nachtzicht】Jansite achteruitrijcamera auto maakt gebruik van geavanceerde Y/C signaalscheiding en analoge filtertechnologie van AHD technologie, hoog frequentiebereik om effectief kleurruis te verminderen, beeldreproduceerbaarheid en beeldhelderheid te verbeteren. De achteruitrijcamera maakt gebruik van een zeer gevoelige 6-glas STARVIS-lens die het nachtzicht in donkere omgevingen aanzienlijk verbetert.
 • 【Universele nummerplaatbevestiging, niet boren】Jansite Achteruitkijkcameraset voor bestelwagens wordt geleverd met 2 soorten achteruitkijkcamerabevestigingen. Exclusieve nummerplaatbevestiging, waarmee je de achteruitrijcamera gemakkelijk aan de voor- en achterkant van je voertuig kunt bevestigen zonder te boren en zonder schade aan je auto. Als je een conventionele steun voor de achteruitrijcamera gebruikt, is het gezichtsveld groter en zijn er minder dode hoeken.
 • 【Eenvoudige installatie met één draad en omschakeling normaal/spiegel】Voeding via sigarettenaansteker. Geen ingewikkelde en talrijke bedrading, er is slechts één draad nodig om de monitor aan te sluiten op de achteruitrijcamera.Met de knoppen op de achterkant van het scherm kun je het normale beeld voor de achteruitrijcamera en het spiegelbeeld voor de voorcamera selecteren!
 • 【IP68 Waterdicht & Perfect 140° Brede Hoek】 IP68 waterdicht, stofdicht en zandbestendig in overeenstemming met internationale normen.Met volledig zelfklevend vulproces, kan het binnendringen van waterdamp worden vermeden, zelfs bij zware regenval. Maak je geen zorgen over water dat de camera binnendringt tijdens het regenseizoen. Met een perfecte groothoek van 140°, geen vervormingseffect, elimineert effectief dode hoeken, dichter bij de werkelijke scène.
Bestseller Nr. 2

Jansite AHD 1080P achteruitrijcamera 7 inch achteruitrijcamera voor bestelwagens waterdichte achteruitrijcamera IP69 Super Nachtzicht voor auto's vrachtwagens

 • Update achteruitrijcamera met sigarettenoplader: in vergelijking met andere 7 inch achteruitrijcamerasets op de markt wordt de Jansite Upgraded Reversing Camera aangedreven door een sigarettenaansteker. Geen ingewikkelde en veel bedrading, een enkele kabel beëindigt de verbinding tussen monitor en camera. De installatie is eenvoudiger. Ook als je geen professionele kennis hebt, kan hij eenvoudig worden geïnstalleerd en gebruikt.
 • Geavanceerde AHD-achteruitrijcamera met 2 miljoen pixels. De verbeterde achteruitrijcamerakit maakt gebruik van een krachtige CCD-sensor om beelden met 2 miljoen pixels (1920 x 1080p) te reproduceren. De AHD-achteruitrijcamera beschikt over een unieke 3D-ruisonderdrukkingstechnologie en ongecomprimeerde overdracht, de verzadiging van het beeld is hoger en de kleurweergave is realistischer en dichter bij de realiteit.
 • 【Super nachtzicht】 De achteruitrijcamera maakt gebruik van een STARVIS lens met 6 glazen met hoge gevoeligheid. Verbetert de nachtzichtprestaties in zeer donkere omgevingen aanzienlijk! Met een minimale verlichting van 0,01 lux ondersteunt de originele AHD-technologie een veilige achterbediening met uitstekende kleurreproduceerbaarheid, zelfs bij de kleinste achtergrondverlichting of kleine nachtlamp.
 • IP69K waterdicht en 140° groothoek: unieke structuur volledig verzegelde achteruitrijcamerakit, onze camera voldoet aan de internationale IP69K waterdichtheidsnorm. Gebruik het lijmvulproces, dat het binnendringen van waterdamp ook bij hevige regen voorkomt. Met een groothoek van 140 graden, die meer details kan vastleggen om het blinde gebied van de video-opname te verminderen, krassen, deuken te voorkomen en je voertuig veilig en moeiteloos te parkeren.
 • 【7 inch IPS-monitor met groot scherm en zorgvuldig design】 De monitor is uitgerust met een IPS LCD-paneel, dat levendige kleurexpressie en contrast bereikt met weinig kleurverandering vanuit elke hoek. Uitgerust met een zonneklep, kun je ook bij direct zonlicht duidelijk zien. De hoek van het scherm kan ook worden aangepast aan persoonlijke gewoonten.
Bestseller Nr. 3

Jansite Achteruitrijcamera, 360 graden instelbare AHD 1080p achteruitrijcamera, auto, 170° groothoek, 12V-24V, achteruitrijcamera's voor camper, aanhanger, caravan, van Pickup generiek

 • Exclusieve achteruitrijcamera van Jansite: de exclusieve volledig bijgewerkte achteruitrijcamera van Jansite is eindelijk beschikbaar. Ondersteunt 360° rotatie, rijheid bij de installatie. De hoek is uitgebreid van 140 tot 170 graden om meer dode hoeken af te dekken. De achteruitrijcamera maakt gebruik van een geïntegreerde Buck-module, geen zorgen meer over hitte. gelaagd afgeschermd de kabel biedt een stabielere videosignaaloverdracht, vermindert storingen en vertragingen. Ondersteunt voertuigen van 12-24 V.
 • 【Instelbare 45° achteruitrijcamera & 360° draaien】In tegenstelling tot oudere achteruitrijcamera's waarbij de kijkhoek alleen door het toevoegen van sluitringen kon worden ingesteld, kan de achteruitrijcamera van Jansite door het lensgedeelte worden gedraaid om de optimale kijkhoek te vinden, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het beeld te hoog of te laag is. De camera ondersteunt bovendien een 360° draaibaar. 60° rotatie, zodat je de parkeercamera in elke gewenste positie kunt installeren
 • Starlight Super nachtzicht: uitgerust met een sterren-grade-sensor + F2.8 groot diafragma, heeft de achteruitrijcamera een groter pixelsensorbereik en hogere lichtopnamecapaciteit voor hogere gevoeligheid bij weinig licht en beter nachtzicht in donkere omgevingen. AHD 1080p achteruitrijcamera unieke 3D-ruisonderdrukking en ongecomprimeerde overdrachtstechnologie, het beeldherstel is beter, maak je geen zorgen over het bloeden van het beeld of verkleuring.
 • 【3 bedieningsmodi】Breaking traditionele enkele AHD of CVBS achteruitrijcamera, upgrade-ondersteuning voor AHD/CVBS-modus-omschakeling, lost het compatibiliteitsprobleem volledig op. Naar keuze spiegelen/normaal beeld, richtsnoer aan/uit schakelbaar. Standaard is CVBS. Als het apparaat ADHD-signalen ondersteunt, knip je de oranje lijn uit om ADD-signalen te selecteren. Knip de witte lijn af om naar het vooraanzicht te schakelen, knip de groene lijn af om de omgekeerde lijn te verbergen.
 • 【IP69K waterdicht & 170° groothoek】Achteruitrijcamera voor de auto met volledig verzegelde lijmvulling ontworpen, bij alle weersomstandigheden, hoge of lage temperatuur, je hoeft je absoluut geen zorgen te maken over water, mist of mist binnenin, lange levensduur. Met perfecte 170° supergroothoek om dode hoeken te elimineren, wordt het beeld niet vervormd, en het ligt dicht bij de werkelijke scène, biedt de bestuurder met een effectief rijzicht uitgebreider en duidelijk.
UitverkoopBestseller Nr. 4

PARKVISION achteruitrijcamera DC 12-24V cachteruitrijcamera voor auto's, één sleutel om afbeeldingen te verschuiven, flexibele montagepositie toegestaan,4 parkeerlijnen camera aan de voorkant[PRO120]

 • Hoge compatibiliteit: PRO120 camera aan de voorkant is een NTSC-tv-videosysteem, CVBS-signaal, RCA-video-interface. Controleer voordat u deze camera koopt of uw schermparameters overeenkomen met de camera om onnodige problemen te voorkomen. Als uw scherm alleen een PAL-tv-videosysteem ondersteunt, raden we u af om deze camera te kopen.
 • Verbeterde versie PRO120 achteruitrijcamera: ① Helderheidsaanpassing op 5 niveaus: u kunt de helderheid van de camera verhogen of verlagen om de zichtbaarheid te verbeteren volgens uw behoeften. Toepasselijke voertuigen: de vorige versie van de camera is alleen geschikt voor voertuigen met een spanning van 12 V , en nu ondersteunt deze bijgewerkte versie 12V-24V. ③ Verlengde camerakabel: de camerakabel is opgewaardeerd van de oorspronkelijke 0,6 m naar 2 m.
 • Slimme afstandsbediening met één toets: ① omschakelbaar achteraanzicht / vooraanzicht: het kan worden gebruikt als camera aan de voorkant of als camera aan de achterkant. ② Verschuif het beeld horizontaal of verticaal voor de beste kijkhoek, vooral wanneer de camera onder een niet-gecentreerde positie van het voertuig. op-neer flip-afbeelding: gebruik de zwarte knop om de afbeelding om te keren voor voor- of boven- (look-down) applicatie 4 parkeerlijnen optioneel
 • Verstelbare parkeercamera: De PRO120 auto achteruitrijcamera wordt geleverd met 2 stuks pakking, een pakking kan 5 ° worden afgesteld en twee pakkingen kunnen ongeveer 10 ° worden afgesteld. U kunt de camera aanpassen aan de optimale kijkhoek op basis van de werkelijke behoeften. 【Optionele aanschaf van accessoires】: Als u een langere verlengkabel nodig heeft, zoek dan een 6-pins pro camera-verlengkabel in de PARKVISION Store om deze aan te schaffen.
 • ★Eenjarige garantie: Alle producten in de PARKVISION-winkel hebben een kwaliteitsgarantie van 12 maanden vanaf de aankoopdatum. Als u de handleiding in de plaatselijke taal of in meerdere talen nodig heeft, sturen we u de handleiding in elektronische pdf-indeling. De behulpzame klantenservice en technische ondersteuning staan altijd klaar om te helpen, u kunt altijd een e-mail sturen naar: [email protected] of een e-mail sturen naar het koperscentrum.
Bestseller Nr. 5

Achteruitrijcamera, auto mobiele achteruitrijcamera met Ultra HD 8 LED nachtzicht, 170 ° kijkhoek, waterdicht, 12 V universeel voor auto/vrachtwagen/SUV/RV/pickup/Vans kentekenplaathouder

 • Ultra HD-lens: de achteruitrijcamera is ontworpen om dode hoeken te elimineren en obstakels bij het achteruitrijden te voorkomen. De 782P ultra-high-definition afbeelding toont het heldere beeld van de bestuurder. Geen vervelende wazige en verkleurde schermen en afbeeldingen meer en tonen de beste wegomstandigheden.
 • 8 LED-aanbiedingen Superieure nachtversie: High Bright LED wordt gebruikt om licht te vullen, het donker verdrijft en de hele dag door maximale zichtbaarheid biedt. Het beeld is glad en het beeld is duidelijk. De weg- en rijtoestand is ook in het donker duidelijk te zien, wat de rijveiligheid verhoogt.
 • IP68 waterdicht: materialen die bestand zijn tegen hoge temperaturen en kou, ongeacht hoe warm of koud het de opnameprestaties niet beïnvloedt. Met zijn waterdichte eigenschappen wordt het beschermd tegen sterke waterstralen in elke richting, zoals regen en autowas.
 • 170° groothoek: het zichtbare groothoekbereik is 170 °, waardoor obstakels zoals kinderen, stenen en modderputten tijdens het achteruitrijden kunnen worden vermeden. 5 nano-glazen lenzen zorgen voor een goede lichtdoorlatendheid en gevoeligheid.
 • Brede toepassing: ondersteunt 12 V DC-spanning, universele pasvorm voor een groot aantal grote voertuigen, met name voor vrachtwagens/campers/aanhangers/bussen/harvester/pickup/camper/bestelwagen en meer.
Bestseller Nr. 6

PARKVISION Achteruitrijcamera's voor auto's,flexibele montagepositie toegestaan parkeercamera met omhoog-omlaag omgekeerde afbeelding en parkeerlijn optioneel achteruitrijcamera[PAL-120]

 • Hoge compatibiliteit achteruitrijcamera: PAL-120 camera is een dual tv video systeem (PAL/NTSC schakelbaar) achteruitrijcamera, het is geschikt voor de meeste soorten voertuigen, waaronder SUV's, mini-bestelwagens, campers, auto's, mini-vrachtwagens enzovoort. Mini formaat, eenvoudig te installeren, perfect afgestemd op het lichaam van de voertuigen, net als elk deel van de auto.
 • Achteruitrijcamera met bedieningsdraden: ① Paarse draad: controle tv-videosysteem schakelen (standaard PAL-systeem, snijd de paarse draad om over te schakelen naar NTSC-systeem) ② Blauwe draad: wanneer de camera ondersteboven is geïnstalleerd, knip de blauwe draad af om de afbeelding te omkeren. Na het snijden van de draad van de overeenkomstige kleurdraad, moet u uitschakelen en vervolgens alle stroom opnieuw opstarten om het weergavebeeld te wijzigen.
 • Hoge kwaliteit beeldcamera parkeercamera : Effectieve pixels: 960* 576pixels (NTSC), 960* 480pixels (PAL), de high-definition 1/3" CMOS-beeldsensor in deze high definition achteruitrijcamera geeft u dag en nacht helder zicht, in vergelijking met andere achteruitrijcamera's in dezelfde prijsklasse, biedt het beeld in hogere kwaliteit.
 • Verstelbare back-upcamera: PAL-120 auto achteruitrijcamera wordt geleverd met 2 stuks pakkingen, een pakking kan met 5 graden worden aangepast en twee pakkingen kunnen ongeveer 10 graden worden ingesteld. U kunt de camera in de optimale kijkhoek aanpassen aan de werkelijke behoeften. 【Optionele aankoop van accessoires】Als u langere verlengkabel nodig hebt, zoek dan 4pins camera-verlengkabel in PARKVISION Store om te kopen.
 • ★Een jaar garantie: Alle producten in de PARKVISION Store hebben een kwaliteitsgarantie van 12 maanden vanaf de datum van aankoop. Als u de handleiding in de lokale taal of in meerdere talen nodig heeft, sturen wij u de handleiding in elektronisch PDF-formaat. Handige klantenservice en technische ondersteuning staan altijd klaar om te helpen, u bent altijd van harte welkom om contact met ons op te nemen op: [email protected] of e-mail te sturen op Buyer Center.
Bestseller Nr. 7

EZoneTronics 170 ° Hoek Auto Achteruitrijcamera Achteruitrijcamera Achteruitrijcamera Nachtzicht 8 LED Waterdichte Parkeergeleiderlijn RZ218

 • 【Hoge resolutie】 - Achteruitkijkcamera voor auto's met 420 tv-lijnen met dashboardcamera's bieden een uitstekend zicht, waardoor u een helder beeld krijgt. 170 graden brede kijkhoek elimineert blinde zone en vermindert gevaar.
 • 【HD Night Vision】 - 1/4 inch kleuren CMOS-beeldsensor met 628 * 582 pixels resolutie zorgt voor HD nachtzicht. U kunt zelfs 's nachts of in het donker heel helder zien, dit kan ongelukken voorkomen als het regent en middernacht.
 • 【IP68 waterdicht niveau】 - Geen zorgen over regenachtige dagen en autowassen.
 • 【Gemakkelijk te gebruiken】 - De grootte van de camera aan de achterzijde is erg klein. Voeding: DC 12V. Perfect voor verschillende 12V-voertuigen: auto, vrachtwagen, camper en bestelwagen ect.
 • 【Garantie en garantie】 - Wij staan achter onze producten en diensten. We bieden een 30 dagen geld-terug-garantie, één jaar reparatiegarantie en levenslange technische ondersteuning. Neem gerust contact met ons op als u advies of vragen heeft over onze producten en diensten.
Bestseller Nr. 8

【Stabiel signaal】AHD 1080P achteruitrijcamera, draadloos, met 5 inch monitor, 6 led-licht, draadloze achteruitrijcamera, 170 graden groothoek, IP69 waterdicht, doe-het-zelf handleiding voor auto,

 • Draadloos systeem met stabiele signaaloverdracht: het Jansite 5 inch draadloze achteruitrijcamerasysteem is gemaakt van punt-naar-punt-overdrachtstechnologie, het voorkomt storingen van andere apparaten, zonder je zorgen te maken over signaalverlies, maakt het rijden comfortabeler en veiliger. Monitor en camera automatisch draadloos verbonden, je hoeft niet lang kabels van de camera naar de monitor te trekken, geen bedrading in de auto, snelle en eenvoudige installatie. Geschikt voor auto's, bestelwagens, vrachtwagens, SUV's, pick-ups enz.
 • 5 inch AHD achteruitrijcamera: de Jansite draadloze achteruitrijcameraset maakt gebruik van een AHD-chip om 1080p superhoge resolutie met duidelijke geavanceerde heldere kleurscheiding en 3D-ruisonderdrukkingstechnologie, hogere beeldhelderheid en betere beeldweergave te bieden. De draadloze achteruitrijcamera beschikt over het enige 5-inch breedbeeldscherm op de markt dat een groter horizontaal gezichtsveld biedt dan 4,3 inch.
 • Levendig beeldherstel en super nachtzicht: speciaal ontwikkeld met de hoogwaardige sensor, biedt hij levendige en gladde beelden zonder oververzadigde kleur zoals roze of paars. Houd uit de buurt van vervormingsproblemen. Achteruitrijcamera auto met 6 ingebouwde glazen lenzen en 6 heldere ledlampen, automatische vulling bij het achteruitrijden, verbetert het nachtzicht in een donkere omgeving, maakt de beeldweergave delicaat en duidelijk. Maak je nachtrit veiliger en zelfverzekerder.
 • IP69 waterdicht en perfecte 170° brede hoek: IP69 waterdicht, stofdicht en zanddicht in overeenstemming met internationale normen. Met volledig lijmvulproces, waterdamp binnendringen kan ook bij hevige regen worden vermeden. Maak je geen zorgen over het binnendringen van water in de achteruitrijcamera tijdens het regenseizoen. Met een perfecte 170° groothoek, geen vervormingseffect, elimineert effectief blinde vlekken, dichter bij de werkelijke scène.
 • Installatie vrij en geen boren: de Jansite achteruitrijcamera met verbeterde siliconen zuignaphouder, hij kan veilig aan de voorruit of het dashboard worden bevestigd, zodat je de montagepositie naar wens en gebruiksgewoonten kunt kiezen. Exclusieve kentekenplaathouder die je helpt om de achteruitrijcamera aan de voor- en achterkant van je voertuig eenvoudig te monteren zonder te boren en zal geen schade aan je auto veroorzaken.
Bestseller Nr. 9

【4 signaalmodi】Achteruitrijcamera 360 ° + 45 ° draaibaar, ondersteunt AHD 1080P/720P/NTSC/PAL-modellen achteruitrijcamera voor auto, vrachtwagen, supernachtzicht, IP69K parkeerhulp, 170° groothoek

 • Exclusief ontwerp voor 2024: ❶Rverse-camera ondersteunt het schakelen tussen AHD 1080P/AHD 720P/NTSC/PAL 4 signaalmodi, die geschikt is voor de meeste automonitors. De achteruitrijcamera ondersteunt 360°+45° rotatie, in tegenstelling tot de ouderwetse camera, die alleen kan worden aangepast door afstandhouders toe te voegen om de kijkhoek aan te passen, kunt u de lenshoek direct aanpassen van de camera te vinden de beste kijkhoek. Maak je geen zorgen dat het beeld op de monitor te hoog of te laag is.
 • 4 modi - Ondersteuning voor gediversifieerde eisen: doorbreken van de traditionele enkele AHD of CVBS achteruitrijcamera. Jansite achterachteruitrijcamera ondersteunt AHD 1080P/AHD 720P/NTSC/PAL 4 signaalmodi om het compatibiliteitsprobleem op te lossen. ❶Knip de witte lijn af om de omgekeerde lijn te verbergen. Houd de schakelknop 3 seconden ingedrukt om te schakelen tussen signaalmodi/origineel/spiegelbeeld, die als camera aan de voorkant kan worden gebruikt. Jansite achteruitrijcamera kan in meer scenario's worden gebruikt om aan je verschillende behoeften te voldoen.
 • Super nachtzicht: De achteruitrijcamera is uitgerust met een sterrangsensor en een groot diafragma van F1.8, met een groter pixelgevoeligheidsgebied, verbeterd lichtopnamevermogen, hogere gevoeligheid bij weinig licht. De camera aan de achterkant gebruikt de AHD-chip met hoge resolutie van 1080P verwerkt meer details. Zelfs kentekenplaten zijn duidelijk zichtbaar. 3D-ruisonderdrukkingstechnologie+6 lagen optische lenzen, past automatisch het contrast aan, handhaaft een goede lichttransmissie en gevoeligheid en presenteert heldere en gedetailleerde beelden.
 • 170° ultragroothoek en anti-interferentieontwerp: ❶ In tegenstelling tot traditionele 140°-camera's is de kijkhoek van de Jansite achteruitrijcamera verhoogd tot 170°, wat een breder gezichtsveld kan bedekken, zelfs motorfietsen die van de zijkant trekken of uit de mensen springen, kunnen gemakkelijk worden vastgelegd. De parkeercamera aan de achterkant maakt gebruik van een volledig verzegeld potproces, dubbel afgeschermd kabeldraadontwerp met dikke koperkerndraad, videosignaaloverdracht is stabieler, waardoor interferentie en vertraging worden verminderd.
 • Hoogwaardig materiaal duurzaam: ❶ Achteruitkijkcamera gebruikt een laag warmtebuckingbord om de interne componenten te beschermen, waardoor de veroudering van de bedrading en de bijbehorende veiligheidsgevaren door hoge temperaturen worden verminderd, geschikt voor 12-24V-modellen van minibusjes, bestelwagens, vrachtwagens, enz. IP69K Waterdicht, je hoeft je geen zorgen te maken over het beslaan van de lens of het binnendringen van water, zelfs als deze buiten de auto wordt geïnstalleerd bij regenachtig of besneeuwd weer.
Bestseller Nr. 10

12 V-24 V 4-pins auto-achteruitrijcamerasysteem voor campers Bus Aanhangwagen Vrachtwagen Vrachtwagen Caravan, 7 "TFT LCD HD-kleurenautomonitor met 2 18-leds Nachtzicht Waterdichte achteruitrijcamera

 • 🪀 Systeem voor achteruitrijcamera's voor voertuigen: 7 "TFT LCD-monitor + achteruitrijcamera voor zwaar gebruik met nachtzicht + 4-pins voedingskabel met waterdichte connector van het ruimtevaarttype. Vaste verbinding garandeert een veilig en duidelijk en stabiel achteruitrijbeeld, je hebt geen enkele kans dat de verbinding losraakt tijdens het rijden, het is een zeer uitstekend apparaat voor auto-achteruitrijsysteem voor auto / vrachtwagens / caravans / bussen
 • 🪀 7 inch TFT LCD breedbeeld auto achteruitkijkmonitor: heeft 2-kanaals video-ingang, hoge resolutie afbeelding, kleurenscherm en laag stroomverbruik, instelbare helderheid, contrast en kleur.
 • 🪀 Waterdichte nachtzichtcamera met 120 ° brede kijkhoek, 18 IR LED Night Vision Metal heavy-duty auto achteruitkijkcamera, waterdichte camerabody met een zonneklep en metalen beugel. Eenvoudig te monteren op elk vlak oppervlak van het voertuig, zodat u 's nachts of bij slecht weer nog steeds duidelijk kunt zien.
 • 🪀 Extended Aviation 4-pins connectorkabel: sterke anti-interferentie, nauwere verbinding, eenvoudig te installeren. Speciale dikke bedrading kan de circuitinterferentie van het voertuig beter afschermen dan een normale AV-kabel.
 • 🪀 Een jaar kwaliteitsgarantie. De klantenservice van de winkel kan u op elk moment technische ondersteuning voor de installatie en after-sales service voor accessoires bieden, zodat u er zeker van kunt zijn dat u winkelt en gebruikt. Voor vragen kunt u online contact opnemen
Bestseller Nr. 11

PARKVISION HD achteruitrijcamera AHD 1080P achteruitrijcamera voor auto, SUV, camper, caravan, bestelwagen, pick-up, metalen behuizing 140° brede kijkhoek verstelbare parkeerhulp achteruitrijcamera

 • Hoge definitie 1080P auto achteruitkijkcamera: De achteruitkijkcamera is standaard ingesteld op AHD-PAL signaalsysteem (CVBS-NTSC signaalsysteem kan worden geschakeld via draadspoelen) en heeft een RCA video interface. Als uw radio standaard is ingesteld op CVBS-signaal, wijzigt u de camera na installatie in CVBS-signaal om schermproblemen veroorzaakt door inconsistente radioparameters met de camera te voorkomen.
 • HD achteruitkijkcamera auto: Met een verstelbare cameralens en 140° kijkhoek worden de meeste blinde hoeken bedekt. Het is compatibel met de meeste voertuigen (behalve dashcams of spiegelrecorders).*Na correct aansluiten is er geen beeld beschikbaar. Neem rechtstreeks contact met ons op via e-mail voor hulp.
 • Parkeercamera: ingebouwde roterende metalen camerabehuizing, in tegenstelling tot ouderwetse back-upcamera's voor auto's die de kijkhoek alleen kunnen aanpassen door pakkingen toe te voegen, kunt u het lensgedeelte van de back-upcamera draaien om de beste kijkhoek te vinden met behulp van de minisleutel, hoeft u zich nooit zorgen te maken over een te hoog of te laag beeld op de monitor. Stevige mini-behuizing van zinklegering, langere levensduur.
 • Parkeercamera met hoge betrouwbaarheid: van toepassing op verschillende gebruiksbehoeften, uitgerust met 3 x schakelkabellussen: ①Knip de blauwe kabellus door om het PAL-formaat naar NTSC-formaat te schakelen, ②Knip de witte kabellus door om Parkingline AAN naar UIT te schakelen, ③Trek het witte mannetje eraf om het AHD-videosignaal om te schakelen naar het CVBS-videosignaal. Herstart de voeding van de camera na het doorknippen van de kabels.
 • Goed nachtzicht achteruitrijcamera HD: het beeld is vloeiend en het beeld is helder. Met behulp van achteruitrijlicht of straatlantaarn zijn de weg- en rijomstandigheden duidelijk zichtbaar in de donkere nacht, wat de rijveiligheid verhoogt. 【Optionele aankoop van accessoires】: Als u een langere verlengkabel nodig heeft, zoek dan in PARKVISION Store naar een 4-pins cameraverlengkabel om deze apart aan te schaffen.
Bestseller Nr. 12

Jansite Autospiegel met achteruitrijcamera, 10 inch/24 cm, dashcam met touchscreen, Full HD, 1080 pixels, 10 m kabel, 170 graden groothoeklens, nachtzicht, met loop recording en G-sensor

 • Dashcam met 10 inch/24 cm groot touchscreen, 1080 pixels voor- en achteruitrijcamera. Zeer goed nachtzicht. Achteruitrijcamera met lange kabel van 10 m. Ondersteund door 128G-SD-kaart.
 • Met de HD-streamingtechnologie bieden zowel de voorste als de achterste 1080p-camera een uitstekende videokwaliteit. Real-time overdracht van foto's, volledig zicht en de spiegelcamera met groothoeklens elimineert dode hoeken.
 • De HD-achteruitrijcamera met 1080p zorgt voor zeer goed nachtzicht bij weinig licht en de achteruitrijcamera helpt je met adviezen om veilig te parkeren. Je kunt de kijkhoek flexibel en comfortabel instellen door op het touchscreen naar boven en beneden te scrollen en de camera heen en weer te bewegen.
 • Doordachte en gebruiksvriendelijke gebruikersinterface. De helderheid kan door het schuiven naar links en rechts op het scherm worden ingesteld. Druk op de aan/uit-knop om het scherm uit te schakelen. Bovendien staan hier enkele belangrijke adviezen vermeld voor de functie-instellingen voor dagelijks gebruik: G-sensorniveau op laag, loop recording tot 3 minuten, bewegingssensor.
 • Met de unieke 10 m lange kabel van de achteruitrijcamera kun je de camera ook in grote voertuigen installeren. - - -
Bestseller Nr. 13

GOFORJUMP Wifi-achteruitrijcamera, auto, 12 V, mini, waterdicht, voor iPhone en Android

 • V-Car is momenteel de meest geavanceerde draadloze achteruitrijcamera in de auto-industrie. Je krijgt het beeld via een app op je smartphone te zien dankzij de wifi-verbinding. Nuttig voor op auto's, bussen, bedrijfsbusjes, vrachtwagens, bouwvoertuigen en andere voertuigen.
 • Opnames mogelijk: Je kunt de beelden op je telefoon opslaan zodra die verbinding heeft. Doordat je 5 cycli hebt afgedekt met deze camera beperk je je risico's bij het achteruitrijden.
 • Intelligente elektronische achteruitkijkspiegel: Je kunt in realtime zien wat er achter je auto aan de hand is, je hebt het volledige gezichtsveld en de kleine spiegel die je normaal al hebt. Daarmee rij je veiliger en beter.
 • Smart Start-achtergrond, voice call starten: een Android-besturingssysteem wacht op het triggersignaal, zodat het beeld automatisch opstart. Je hoeft de app niet handmatig te openen. Apple Voice Call-startsysteem, statische IP-verbinding om de achterkant online in realtime te bekijken.
 • Met behulp van de Amerikaanse import van low-power processor-chipsets voor een snelle responstijd is het systeem stabiel en betrouwbaar. Digitale HD-autocamera, groothoeklens, groothoekweergave.
Bestseller Nr. 14

Aeo Wifi-achteruitrijcamera, draadloos, werkt met telefoon, IP68, waterdicht, IR-nachtzicht, groothoek achteraanzicht, magnetische parkeercamera voor vrachtwagen, aanhanger, camper

 • Draadloze wifi-achteruitrijcamera: weergave van de aanhangercamera op het mobiele apparaat. Je kunt op het smartphonescherm zien wat er achter je voertuig gebeurt
 • 【Super nachtzicht achteruitrijcamera】Met 12 IR's licht nachtzicht tot 50 ft! bieden je een duidelijk beeld, ook in het donker of 's nachts, zodat je er zeker van kunt zijn als je 's nachts rijdt
 • Hoge kwaliteit IP68 waterdicht: IP68-classificatie, je hoeft je geen zorgen meer te maken over het rijden op regenachtige dagen, de camera kan normaal werken, zelfs bij regenweer zal er geen mist in de camera aanwezig zijn
 • Gebruiksvriendelijk design: eenvoudige installatie, camera met magnetische voet, die een eenvoudige montage op elk metalen oppervlak mogelijk maakt, camera kan 90 graden omhoog en omlaag worden gekanteld, oplaadbare batterij, je kunt de batterij met een USB-stroomkabel gemakkelijk opladen
 • 【100% tevredenheidsgarantie】12 maanden garantie en levenslange ondersteuning. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Bieden u een snelle en bevredigende klantenservice
Bestseller Nr. 15

Achteruitrijcamera, AHD 1080P, met rotatie, 360° + 45° lens, achteruitrijcamera, auto, 170° groothoek, universele NTSC-achteruitrijcamera, auto, IP69 waterdicht, 25 fps

 • Volledig bijgewerkte achteruitrijcamera: ① Auto-achteruitrijcamera met 360° verstelbare lens, de kijkhoek van de horizon is van 140 ° naar 170 ° bijgewerkt; ② achteruitrijcamera beschikt over spanningsregelmodule, geen zorgen om de verwarming te maken, ondersteunt een brede spanning van 12-24 V, geschikt voor auto's, mini-vrachtwagens en minibestelwagens. ③ F1. 8 en WDR zorgen voor HD-beelden achter autocamera; ④ IP-niveau 69 waterdichtheid kan onder alle omstandigheden stabiel werken.
 • Achteruitrijcamera met 360° draaibare lens: de auto-achteruitrijcamera heeft een 360° draaibare lens, ondersteunt de instelling van 45 graden naar boven, beneden, links en rechts, flexibele installatie en voorkomt een beperkt gezichtsveld. Bovendien is de bijgewerkte 4-polige interface niet gemakkelijk te scheiden en biedt een stabielere signaaloverdracht. Met step-down-module, laag stroomverbruik, lost het probleem van het verwarmen van de auto-achteruitrijcamera volledig op, verlengt de levensduur.
 • Drie bedieningsmodi: de bijgewerkte achteruitrijcamera is standaard op AHD 1080P (25 fps), je kunt gemakkelijk genieten van scherpe beelden op filmniveau. Achteruitrijcamera ondersteunt AHD en HD-omschakeling. Als het display AHD niet ondersteunt, knip je de oranje draad op NTSC-signaal (HD 720p). Knip witte draad, het spiegelbeeld wordt de originele afbeelding, de achteruitrijcamera kan als frontcamera worden gebruikt. Auto-achteruitrijcamera geeft standaard stoplijnen aan.
 • Top nachtzicht & 170° groothoek: achteruitrijcamera met Sony chip, groot F1.8 diafragma en 6 glazen lenzen, zorgen voor een hoge lichtgevoeligheid en lichtdoorlatendheid. Auto-achteruitrijcamera met WDR en uitstekend nachtzicht (< 0,01 lux), die heldere en echte kleuren bij weinig licht weergeeft. De 170° groothoek helpt je om dode hoeken te zien die je ogen niet kunnen bereiken. Achteruitrijcamera met achteruitrijlijn helpt je om veilig te parkeren.
 • Waterdichte IP69 achteruitrijcamera: Achteruitrijcameraset met hoge waterdichtheid beschikt over een solide legering schaal, met nano-waterdichte lijm om ervoor te zorgen dat de interne componenten van de buitenwereld worden geïsoleerd. Volgens de internationale standaard IP69 waterdicht, onafhankelijk van regenachtige, sneeuw/warme dagen, kun je hem moedig gebruiken. Het product wordt gedekt door een garantie van één jaar en in geval van binnendringen van water sturen wij u een vervangende achteruitrijcamera.

De achteruitrijcamera is een onmisbaar onderdeel van een auto. Zoals de naam al doet vermoeden, is het een camera die op de achterkant van een voertuig is geïnstalleerd om de omgeving vast te leggen. Het biedt bestuurders de mogelijkheid om te zien wat er achter hen gebeurt terwijl ze rijden.

Er zijn drie belangrijke factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de beste achteruitkijkcamera voor uw voertuig: prijs, functies en kwaliteit.

De achteruitrijcamera is een belangrijke veiligheidsvoorziening in elk voertuig. Een goede achteruitkijkcamera moet eenvoudig te installeren zijn, een helder beeld bieden en betrouwbaar zijn.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een achteruitkijkcamera waarmee u rekening moet houden?

Er zijn vier belangrijke kenmerken waarmee u rekening moet houden bij het kopen van een achteruitkijkcamera. Dit zijn de resolutie, het gezichtsveld, nachtzicht en parkeerrichtlijnen.

Een achteruitrijcamera is een essentiële veiligheidsvoorziening in elk voertuig. Het helpt bestuurders om te zien wat zich achter hen bevindt terwijl ze rijden. Er zijn vier belangrijke kenmerken waarmee u rekening moet houden bij het kopen van een achteruitkijkcamera: resolutie, gezichtsveld, nachtzicht en parkeerrichtlijnen.

Wat zijn de verschillende soorten achteruitrijcamera’s?

Er zijn een paar verschillende soorten achteruitrijcamera’s. Sommige zijn eenvoudiger en zijn te vinden in auto’s die niet zo duur zijn. Andere modellen zijn uitgerust met een scherm dat de live feed toont van wat zich achter de auto bevindt. Dit type camera vind je meestal in luxere voertuigen.

Hoeveel kost een achteruitrijcamera?

Een achteruitrijcamera is een camera die achter op een voertuig wordt geplaatst en die de bestuurder helpt te zien wat er achter de auto gebeurt. De prijs van een achteruitrijcamera kan variëren, afhankelijk van het merk, model en kenmerken van de camera.

De kosten van een achteruitrijcamera kunnen variëren van 100 tot 1000 euro, afhankelijk van de functies en specificaties. De meest voorkomende typen zijn die met nachtzicht, parkeersensoren achter en 360-graden rotatie.

Wat zijn de risico’s van het niet hebben van een achteruitkijkcamera?

De achteruitrijcamera is een belangrijke veiligheidsvoorziening voor voertuigen. Het helpt bestuurders om voorwerpen achter het voertuig te zien. Het ontbreken van een achteruitkijkcamera kan leiden tot ongevallen en verwondingen.

In sommige landen zijn achteruitkijkcamera’s verplicht, in andere niet.

In sommige landen, zoals de Verenigde Staten, kun je een boete krijgen omdat je geen achteruitkijkcamera op je auto hebt geïnstalleerd.

Waar moet je je achteruitrijcamera installeren?

De achteruitkijkspiegel is de meest voorkomende plaats voor een achteruitrijcamera.

In het verleden waren achteruitkijkspiegels meestal gemaakt van glas en waren ze gevoelig voor krassen. Met de introductie van digitale schermen zijn er nu geen problemen meer. De digitale schermen zijn ook helderder en beter zichtbaar in verschillende lichtomstandigheden.

De achteruitkijkspiegel is de meest voorkomende plaats voor een achteruitrijcamera, omdat dit de gemakkelijkste plaats is om deze zonder obstakels te installeren.