Beste acculader van 2023 (TOP20)

De beste batterijlader moet draagbaar zijn en lang meegaan. Het moet ook de mogelijkheid hebben om te detecteren welk type batterij het oplaadt en dienovereenkomstig aan te passen.

Het kiezen van de beste batterijlader kan overweldigend zijn als u niet zeker weet waar u moet beginnen. Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden, zoals grootte, duurzaamheid, draagbaarheid en functies. Om u te helpen bij het nemen van uw beslissing, hebben we een lijst samengesteld met enkele van de beste opties die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn.

De 20 beste acculader beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

URAQT Auto-acculader, 8A 12V / 24V, volautomatisch, intelligente onderhoudslader, Intelligente Acculader met LCD-scherm, acculader voor boot, Auto, Motorfiets, Lithium en Lood-zuur 8A-Rood

 • 🌟【Veel gebruikt】 De URAQT-autolader is geschikt voor 12V, 24V, 6AH-150AH loodzuuraccu's (AGM, GEL, MF, SLA, VRLA), die de laadstroom automatisch kunnen aanpassen en gemakkelijk verschillende zware spanningen kunnen weerstaan. can Helpt bij het repareren van lege en sulfatenbatterijen, maar kan niet worden gebruikt om lithiumbatterijen op te laden. Geschikt voor auto's, motorfietsen, grasmaaiers, boten, enz.
 • 🌟【Meerdere bescherming】Onze oplader heeft een hoogwaardige ABS-vlamvertragende schaal, IP65 waterdicht, ingebouwde circuitbeveiliging, met overspanningsbeveiliging, oververhittingsbeveiliging, overlaadbeveiliging, kortsluitbeveiliging, beveiliging tegen omgekeerde polariteit, overstroombeveiliging, lage stroombeveiliging, Voorkom effectief gevaarlijke situaties, zodat u veilig kunt opladen.
 • 🚗【Slimme autolader】 De slimme oplader kan automatisch de buitentemperatuur detecteren, vervolgens automatisch schakelen tussen zomer- of wintermodus en automatisch de laadspanning verhogen en verlagen, slim opladen, automatisch 12V- of 24V-oplaadmodus selecteren, handmatig selecteren is niet nodig, makkelijk te besturen. Wanneer de batterij volledig is opgeladen, stopt deze automatisch met opladen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over overladen.
 • 🚗【Handig en duurzaam】 De positieve en negatieve polen zijn helder, de verbinding is handig en er is een omgekeerde verbindingsbeveiliging. Het LCD-scherm geeft automatisch achtereenvolgens de laadspanning, laadstroom, omgevingstemperatuur, laadvoortgang, zomermodus en wintermodus weer, wat in ĂŠĂŠn oogopslag duidelijk is. Bovendien is hij uitgerust met een stille koelventilator en aluminium koellichaam, wat de levensduur van deze oplader kan verlengen.
 • 🌟【Multifunctionele reparatie】 De volautomatische batterijlader heeft 3 oplaadfasen: constant opladen, opladen met constante spanning en druppelladen, die verschillende batterijproblemen kunnen diagnosticeren en repareren en batterijvermogen, sterke acceleratie en interne weerstandsproblemen kunnen oplossen. Het repareren van hoge en lage pulsfrequenties met behulp van pulsreparatietechnologie kan helpen verloren batterijen te repareren en de levensduur van de batterij te verlengen.
Bestseller Nr. 2

12 V, 6 A, intelligente acculader met automatische reparatiefunctie en lcd-display, acculader voor auto, motorfiets, vrachtwagen, AGM, gel, SLA (2 Ah - 100 Ah)

 • 🔋 【Vuurvaste 6Amp ABS-batterijoplader】 Vuurvaste ABS-behuizing van massief materiaal, sterk, slijtvast, valbestendig en corrosiebestendig; duurzaam, niet bang voor ruwe omgevingen. Middelmatig formaat, lichtgewicht, draagbaar en gemakkelijk op te bergen, gemakkelijk te verkrijgen.
 • 🔋 【Volautomatische auto-acculader】 Deze auto-acculader is een volautomatische en geavanceerde acculader. Het zelf ontwikkelde acculaadmanagementsysteem ondersteunt diverse accumodusinstellingen zoals auto, motor, start-stop, onderhoud, etc. En het rode lampje wordt groen wanneer deze volledig is opgeladen, zodat de batterij vollediger kan worden opgeladen.
 • 🔋【Multi-beschermingsoplader】 Met bescherming tegen oververhitting: wanneer het apparaat detecteert dat de temperatuur te hoog is, start het automatisch het beschermingsprogramma tegen oververhitting. Wanneer de temperatuur terugkeert naar de normale waarde, wordt de oorspronkelijke oplaadstatus hersteld. Met overbelastingsbeveiligingsfunctie: het kan de afname van de levensduur van de batterij door overladen voorkomen en de betrouwbaarheid van de oplaadveiligheid verbeteren.
 • 🔋 【Intelligente batterijlader met LCD-display】 Autobatterij touchscreen-bedieningsbatterijen, detectie, bediening, intelligente digitale display-voeding, de autolader kan vrij worden vrijgegeven tussen verschillende modi, normale belastingen en dubbele modi. De motoraccu ondersteunt een LCD-scherm. U kunt op elk moment de spanning, stroom, temperatuur en restvermogen van de belastingsset kennen.
 • 🔋【Opmerking:】Het is verboden om lithiumbatterijen, voertuigen of apparatuur op te laden, de batterij eruit te halen en op een veilige plaats op te laden zonder brandbare voorwerpen in de buurt; Wanneer de oplaadtijd langer duurt dan 12 uur en onbeheerd wordt achtergelaten, moet de stroom worden uitgeschakeld. Langdurig opladen is ten strengste verboden!
Bestseller Nr. 3

Husgw 10 A autoacculader, 10 A 12 V/8 A 24 V autoacculader, vrijetijdsacculader, intelligente draagbare auto-acculader, onderhouds-/impulsreparatie-oplader voor auto, motorfiets,

 • 10 A oplader autoaccu: 12 V-10 A en 24 V-5 A 7-traps snellader, de laadsnelheid is veel sneller dan bij 8 A of 5 A automatische opladers. Laad of repareer alle 12 volt en 24 volt loodzuur-automobiel-, scheeps- en cyclusbestendige batterijen, inclusief AGM, GEL, SLA, overstroomde batterijen in auto's, vrachtwagens, SUV's, motorfietsen, grasmaaiers, boten, schepen enz. Nieuwe vervanging voor alle beschikbare kwaliteitsgebreken.
 • Automatisch opladen met 7 standen: 7 standen automatisch opladen beschermt je accu tegen overbelasting. automatische omschakeling van snel opladen naar lading en vervolgens naar druppellading. De impulsreparatiefunctie kan je helpen om je verloren batterij te repareren en de levensduur van de accu te verlengen. Zo kun je de acculader voor onbepaalde tijd op de accu laten aansluiten.
 • Smart 9 laadbescherming: de 24 V-oplader voor auto met intelligente bediening, koelsysteem, overstroom, vuurvast materiaal, overspanning, kortsluiting, temperatuurcompensatie bij warm klimaat en opladen bij koud klimaat, omgekeerde polariteitsbeveiliging zorgen voor veilig opladen. De kinderbeveiliging opent automatisch nadat de batterij is ingesteld om onbedoelde aanraking en beschadiging van de batterij te voorkomen.
 • Geschikt voor alle voertuigtypes: de 7-traps acculader voor de auto is geschikt voor de meeste accutypes, inclusief calcium-, gel-AGM-, LifePo4-, nat- en loodzuurbatterijen. Ze kunnen ook helpen om ontladen en gesulfateerde batterijen te herstellen. Perfect om je voertuigen tijdens het hele jaar door batterijonderhoud of langdurige opslag volledig opgeladen en onderhouden te houden
 • Smart lcd-touch-digitaal display: automatische weergave van stroom-/spanningsgegevens, eenvoudig te bedienen. Bij aansluiting van de batterij op de rode stroomaansluitingen voor bevestiging van de positieve batterij (+) zwart met klem voor bevestiging van de negatieve batterij (-) zuiver koper hoogfrequente transformator. De AGM-oplader 12 V heeft een jaar garantie. We hebben genoeg vertrouwen in onze auto-acculaders. Als je vragen hebt, neem dan contact met ons op via e-mail.
UitverkoopBestseller Nr. 4

CTEK MXS 5.0 Acculader 12V Met Ingebouwde Temperatuurcompensatie, Motorfiets- En Autolader, Intelligente Acculader, Accubeheerder Met Herconditioneringsmodus En Speciale AGM-Modus

 • Van het bedrijf dat 's werelds eerste slimme acculader heeft gemaakt: Beproefde en geteste, geavanceerde technologie die wordt gebruikt door meer dan 40 van de meest prestigieuze voertuigfabrikanten ter wereld.
 • Reconditioneringsmodus: De RECOND-modus herstelt accu's die in slechte conditie of diep ontladen zijn.
 • AGM-modus: Speciaal oplaadprogramma voor AGM-accu's om de accu sneller op te laden en de levensduur te maximaliseren.
 • Gepatenteerde desulfateringsfunctie: Accu's die niet worden gebruikt, lopen leeg en hun levensduur wordt verkort door sulfatering. Door een pulserende stroom en spanning wordt de sulfaataanslag van de loodplaten verwijderd, zodat de capaciteit van de accu wordt hersteld.
 • Ingebouwde temperatuurcompensatie: Zorgt voor optimaal opladen in extreem warme of koude weersomstandigheden.
Bestseller Nr. 5

Autoacculader 10 A 12 V/24 V acculader auto volautomatische intelligente druppellader met LCD-scherm, oplader voor autoaccu's en motoraccu

 • 10A auto-acculader: De 12V/10A en 24V/5A snelle auto-acculaders laden veel sneller op dan 6A autoladers. Meertraps laadprocessen met snel- en druppelladen beschermen uw accu.
 • Intelligente batterijlader en digitaal LED-display: het LED-scherm toont de waarden van omgevingstemperatuur, spanning, stroom en resterende batterijcapaciteit. U kunt eenvoudig de batterijstatus controleren.
 • Veiligheid: deze 10A auto-acculader heeft meerdere beveiligingsfuncties zoals kortsluitbeveiliging, overstroombeveiliging, koelsysteem en beveiliging tegen omgekeerde polariteit. De reparatiefunctie activeert batterijen die lange tijd niet zijn gebruikt, oude batterijen en batterijen die niet kunnen worden opgeladen.
 • Wintermodus en zomermodus: de auto-acculader heeft een temperatuurcompensatiefunctie. De batterijlader detecteert automatisch de omgevingstemperatuur, selecteert automatisch de juiste laadspanning en schakelt de laadmodus op basis van de omgevingstemperatuur. Handmatige aanpassing is niet nodig
 • De auto-acculader is geschikt voor 12V/24V 2Ah-150Ah loodzuuraccu's (AGM, GEL, SLA, VRLA). Geschikt voor de meeste soorten batterijen, calciumbatterijen, gel AGM-batterijen, LiFePo4-batterijen, natte batterijen en loodzuurbatterijen, enz. Het kan niet worden gebruikt voor lithiumbatterijen.
Bestseller Nr. 6

Intelligente auto-acculader, volautomatische oplader, lcd-scherm wordt gebruikt voor auto-acculaders, motorfietsen enz. (netwerk) (6 A) (6 A)

 • Intelligente detectie en reparatie: de oplader kan niet alleen de stroomvoorziening detecteren en automatisch uitschakelen wanneer hij volledig is opgeladen, maar detecteert ook seizoensgebonden temperatuurveranderingen en past de spanning en stroom aan, zodat de oplader bij daadwerkelijk gebruik snel kan worden opgeladen. De impulsreparatiefunctie van de autolader kan helpen om de volautomatische oplader te repareren en de levensduur van de accu te maximaliseren.
 • Intelligent lcd-display: deze oplader laadt automatisch batterijen op, sluit de accu aan zonder op de voeding aan te sluiten. Het kan de resterende batterijspanning weergeven. Volg de batterijstatus en controleer of de accu moet worden opgeladen. Nauwkeurige controle van de CPU-temperatuur, intelligent opladen, geen noodzaak om aan te passen.
 • Gebruik: sluit de rode netclip van de oplader aan op de pluspool (+) van de oplader en sluit de zwarte stroomclip aan op de minpool (-) van de accu. Tegelijkertijd gaat het automatisch naar de batterijonderhoudsmodus. Het wordt aanbevolen om de oplader 24 uur lang volledig op te laden om de levensduur van de accu te verlengen. (Om veiligheidsredenen wordt aanbevolen om de oplader na het opladen 48 uur te verwijderen.)
 • Meervoudige bescherming: de autolader heeft meerdere veiligheidsfuncties, vonkbeveiliging, onderspanning, overspanningsbeveiliging, overstroombeveiliging, beveiliging tegen terugkoppeling, kortsluitbeveiliging en oververhittingsbeveiliging om uw veiligheid te garanderen.
 • Breed scala aan toepassingen: de laadbatterijen zijn geschikt voor loodzuurbatterijen 12 V/24 V 2 AH-150 Ah en start- en stopbatterijen. De auto-acculader ondersteunt een ingangsvermogen van 110 tot 265, kan verschillende omgevingen met ruwe spanningen probleemloos aan en heeft een lange levensduur. Verleng de levensduur van auto's, vrachtwagens, motorfietsen, grasmaaiers of boten is de beste keuze. Het is verboden lithiumbatterijen op te laden.
UitverkoopBestseller Nr. 7

Dino 136312 Acculader, 6 V/12 V-4 A, met Accutester en Druppellading, Comfortstekker, Ringoogkabel en Accuklemmen, Grijs

 • Automatische auto-acculader met batterijtester en druppellading voor alle gangbare batterijtypen: loodzuur, WET, MF, gel en AGM (1.2-120 Ah)
 • Batterijtester: geeft de spanning van de autoaccu aan; werkt bij 12 V auto-batterijen zonder stroomaansluiting; bij 6 V-batterijen is een netaansluiting vereist
 • Geheugenfunctie voor veilig opladen na stroomuitval; na opnieuw stroomvoorziening start het apparaat zelfstandig in het laatst gebruikte programma
 • Zes programma's: 7.2V-1A/7.4V-1A/14,4V-1A/14,7V-1A/14,4V-4A/14,7V-4A, pluisvrij, IP65-waterdicht
 • ELF-laadstap: 1-meting, 2-ontulfatie, 3-soft-start, 4-7 constante stroom, 8-constante spanning, 9-druppellading, 10-analyse, 11-onderhoud
UitverkoopBestseller Nr. 8

Einhell CE-BC 10 M Acculader, Intelligente Acculader, Max. 10 Ampère Laadstroom, Rood/Zwart

 • Speciaal voor buitentemperaturen onder 5 graden Celsius beschikt de oplader over een winterlaadmodus, bovendien over een reconditiemodus voor "revitalisatie" diepontladen batterijen en een supply-modus voor gebruik als stroomvoorziening
 • De slimme besturingselektronica analyseert het type en de toestand van de aangesloten batterij en voert naar behoefte de optimale modus in. De druppellaadfunctie beschermt en ontziet de batterij voor een permanent ideale laadtoestand
 • De Einhell CE-BC 10 M acculader is een intelligente oplader, aangepast aan de technisch geavanceerde batterijen van moderne voertuigen. De allroener is geschikt voor gel-, AGM- en onderhoudsvrije/-arme loodzuurbatterijen
 • De CE-BC 10 M past zich automatisch aan de accuspanning van 12 V voertuigen aan. De meertraps laadcyclus van de Einhell acculader wordt automatisch door de microprocessorregeling gecontroleerd en aangepast
 • De oplader is geschikt voor alle voertuigtypes, ook voor seizoensvoertuigen met lange standtijden: in plaats van de batterij leeg te laten lopen en daarmee een diepontlading te riskeren, wordt de accu voorzichtig op het optimale niveau gehouden
UitverkoopBestseller Nr. 9

Einhell Batterijlader CE-BC 1 M (intelligente acculader met microprocessorbesturing voor verschillende soorten batterijen, tot max. 32 Ah, max. 1 ampère laadstroom)

 • De Einhell acculader CE-BC 1 M is een intelligente allround batterijlader met microprocessorbesturing voor verschillende soorten accu's van bijv. motorfietsen en grasmaaiers.
 • Vooral bij seizoensvoertuigen levert de oplader onmisbare diensten. De acculader is geschikt voor gebruik in werkplaats en garage conform beschermingsklasse IP65.
 • Met de veelzijdige acculader kunnen onder andere 6 volt- en 12 volt-voertuigaccu's worden opgeladen, gel- en AGM-batterijen en onderhoudsvrije en -arme loodzuurbatterijen.
 • De laadcyclus wordt microprocessorgestuurd voortdurend bewaakt, door geoptimaliseerd opladen wordt de levensduur van de batterij verhoogd. Je kunt kiezen uit auto-accu's met 6 of 12 V.
 • De acculader van Einhell is ideaal voor seizoensvoertuigen met een lange levensduur en garandeert met de druppellaadfunctie een duurzame, ideale laadtoestand.
Bestseller Nr. 10

Einhell CC-BC 5-acculader (ingebouwde ampèremeter, behuizing van plaatstaal, beveiliging tegen overbelasting en omgekeerde polariteit, geïsoleerde klemklemmen)

 • Krachtige 12 volt acculader met ingebouwde ampèremeter voor auto- en motoraccu's
 • Maximale veiligheid dankzij beschermende geĂŻsoleerde constructie, bescherming tegen overbelasting, omgekeerde polariteit en kortsluiting
 • Robuuste behuizing van plaatstaal en stevige handgreep voor maximale mobiliteit
 • Krachtige en volledig geĂŻsoleerde paalklemmen met laadleiding
 • Stroomkabel met Europese stekker
UitverkoopBestseller Nr. 11

CTEK XS 0.8 Acculader 12v, Accutender Lader, Slimme Acculader Motorfiets, Atv, Sneeuwscooter, Jetski, Waterscooter, Grasmaaier, Accubeheerder, Druppellader Met Desulfationwijze

 • Slimme oplaadtechnologie: Voor het opladen van kleinere 12 V-accu's in motorfietsen, jetski's, quads en zitmaaiers. Ook geschikt voor het druppelladen van accu's in klassieke auto's.
 • Gepatenteerde float/pulse-onderhoudsfase: Ideaal voor langdurig accuonderhoud.
 • Aansluiten en vergeten: Snelle, volautomatische laadprogramma's. Selecteer het programma met de modusknop en laat de lader de rest doen.
 • Gepatenteerde desulfateringsfunctie: Accu's die niet worden gebruikt, lopen leeg en hun levensduur wordt verkort door sulfatering. De lader analyseert de conditie van de accu en herstelt zo mogelijk de accu en zijn lading.
 • Veilig en gemakkelijk te gebruiken: Spatwater- en stofbestendig, beveiligd tegen kortsluiting en ontworpen om voertuigelektronica te beschermen. Vonkvrije klemmen die zijn beveiligd tegen omgekeerde polariteit.
UitverkoopBestseller Nr. 12

YDBAO Intelligente acculader 10A 12V/24V LiFePO4 acculader voor auto motorfiets automatische auto Maintainer met LCD scherm reparatie functie voor auto motorfiets AGM Gel natte SLA batterij

 • 【Toepasselijke batterij】 Laadstroom tot 10 A (12 V) en 5 A (24 V). De acculader is geschikt voor 6AH-180AH (12V), 6AH-90AH (24V) loodzuuraccu's en LiFePO4-accu's. Geschikt voor auto's, motoren, vrachtwagens, grasmaaiers, boten, enz. Het is ten strengste verboden om ternaire lithiumaccu's of accu's met een laadspanning buiten dit bereik op te laden
 • 【Intelligente detectie】 De intelligente lader detecteert automatisch de accuspanning, het resterende accuvermogen en de omgevingstemperatuur. Hij kan opladen op basis van de ontlading van de batterij en de omgevingstemperatuur en stopt automatisch wanneer de batterij volledig is opgeladen. De lader heeft een geheugenfunctie en de laatst gebruikte modus wordt standaard geselecteerd
 • 【LCD-scherm】 Met ĂŠĂŠn druk op de knop kun je wisselen tussen de 5 modi. Op het duidelijke LCD-scherm kun je spanning, stroom, batterijniveau, temperatuur, enz. zien
 • 【Repair functie】 De batterijlader heeft een pulsreparatiefunctie, die gebruikt kan worden voor het repareren van oude batterijen, batterijen die lange tijd niet gebruikt zijn, gemiddeld gevulkaniseerde batterijen en batterijen die slecht starten, om de levensduur van de batterij te verlengen
 • 【Verschillende beveiligingen】 De veilige lader heeft een beveiliging tegen omgekeerde aansluiting, kortsluitbeveiliging, overbelastingsbeveiliging, overtemperatuurbeveiliging, overstroombeveiliging en aanraakbeveiliging om de veiligheid van de laadapparatuur te garanderen. De behuizing is gemaakt van vlamvertragend ABS-materiaal, dus de lader is zeer veilig
Bestseller Nr. 13

Ferm BCM1020 Acculader 6/12V - met Startfunctie, Impuls druppellader en 1 Set Accuklemkabels, blauw

 • Aansluitspanning 230 V
 • Met starthulp en impuls druppellading
 • LED-laadaanduiding
 • Merk: Ferm
Bestseller Nr. 14

Strex Acculader - 12/24V 4/6/8A - Reparatiemodus - Druppellader - Accu Lader voor Auto/Motor/Scooter/Boot/Camper

 • 【Geschikt voor de meeste accu’s】De lader is geschikt voor o.a. calcium, gel, AGM en natte accu’s van 12/24V. Kies zelf of je de accu met 4A, 6A of 8A weer oplaadt. Ideaal voor bijvoorbeeld auto’s, motors, vrachtwagens, boten, landbouwvoertuigen en meer.
 • 【Multibescherming】Jouw nieuwe acculader is veilig in gebruik dankzij verschillende veiligheidsmaatregelen. Zo beschikt hij over bescherming tegen oververhitting, kortsluiting, verkeerde polariteit, over ontlading en is hij bestendig tegen een te hoog of laag voltage. Ook heeft de lader een speciale vlambestendige behuizing.
 • 【Compact design】Geen gesjouw met een groot onhandig apparaat. De Strex Acculader is met zijn 17 x 8 CM net iets groter dan je hand en daarom ideaal om mee te nemen en makkelijk op te bergen. Met zijn moderne design en handige LCD display is de acculader naast functioneel ook een aanwinst voor je gereedschap collectie.
 • 【Intelligent LCD-display】Met het handige LCD scherm ben je snel op de hoogte van de status van je accu. Op het scherm lees je met 1 blik de laadspanning, stroom, batterij type en batterij capaciteit af. Accu vol? Dan schakelt de acculader het laadproces automatisch uit.
 • 【Batterijonderhoud】Ingebouwde batterij reparatie mode om oude en lang niet gebruikt accu’s te herstellen en de levensduur te verlengen. Middels hoog-laag frequentie puls technologie wordt je accu weer zo goed als mogelijk is hersteld.
UitverkoopBestseller Nr. 15

Einhell CC-BC 10 E Acculader, 12 V, voor accu's van 5-200 Ah

 • Krachtige en automatische 12 volt acculader met ingebouwde ampèremeter voor auto- en motorfietsaccu's.
 • Maximale veiligheid door beveiligde opbouw, bescherming tegen overbelasting, ompoling en kortsluiting
 • Robuuste plaatstalen behuizing en stabiele draaggreep voor maximale mobiliteit.
 • Volledig geĂŻsoleerde pooltangen garanderen altijd optimaal contact met de accupolen.
 • Laadelektronica beperkt de laadspanning tot maximaal 12 V.
Bestseller Nr. 16

ABSINA Acculader AA AAA & 9 V - NiMH oplader batterij batterijen 4-voudig voor oplaadbare batterijen - acculader voor AAA, AA & 9 V blok - batterijlader accu, acculader

 • Accu laadstation X4 maakt gelijktijdig opladen van 1-4 Micro AAA (500mA), 1-4 Mignon AA (500mA) of 1-2 E-Block 9V batterijen (13mA) mogelijk
 • Functies – bewaking van ĂŠĂŠn schacht (gescheiden opladen voor elke accu), volledige detectie en impulsbehoud, accu-foutdetectie, reparatiemodus bij diepontladen accu's met zachte lading en verminderde laadstroom
 • Snel: dankzij de microcontroller gecontroleerde laadregeling en de meervoudige overlaadbeveiliging kunnen accu's binnen 2 uur worden opgeladen. Led-indicator geeft de status van de accu's
 • Eenvoudig: de batterijlader start automatisch het laadproces na het plaatsen van de batterijen en schakelt bij volledige lading over op druppellading. Defecte cellen worden onmiddellijk herkend
 • Levering bevat 1 x X4 oplader AAA AA 9 V - compacte acculader batterijen voor NiMH & NiCd Micro AAA, Mignon AA & 9 V E-Block accu's - 100-240 V AC 50-60 Hz 160 mA
UitverkoopBestseller Nr. 17

CTEK MXS 10 Acculader 12V Voor Accu's Van Grotere Voertuigen, Boot-, Vrachtwagen-, Camper- En Caravanlader, Accu-Ontzwavelaar Met Voedingsmodus, Herconditioneringsmodus, Winterprogramma En AGM-Modus

 • Snel en efficiĂŤnt laden: Ideaal voor het opladen en onderhouden van grotere 12 V-loodzuuraccu's en accu's in high-performance auto's. De MXS 10 wordt geleverd met een ingebouwde temperatuursensor voor geoptimaliseerd opladen in allerlei weersomstandigheden.
 • Supply-modus: Te gebruiken als constante voedingsbron van 12 V en zorgt ervoor dat de instellingen van je voertuig niet verloren gaan als je de accu moet verwijderen.
 • Reconditioneringsmodus: De RECOND-modus herstelt accu's die in slechte conditie of diep ontladen zijn.
 • Gepatenteerde desulfateringsfunctie: Accu's die niet worden gebruikt, lopen leeg en hun levensduur wordt verkort door sulfatering. Door een pulserende stroom en spanning wordt de sulfaataanslag van de loodplaten verwijderd, zodat de capaciteit van de accu wordt hersteld.
 • AGM-modus: Speciaal oplaadprogramma voor AGM-accu's om de accu sneller op te laden en de levensduur te maximaliseren.
Bestseller Nr. 18

Renogy 40 A DCDC acculader 12 V zonne-energielader, AGM, Flooded, gel en lithium batterij, bescherming tegen oververhitting

 • Compatibel met meerdere batterijtypes: de DC-DC-acculader is compatibel met een groot aantal dynamometypes en biedt een correcte lading voor AGM-, flut-, gel- en lithiumbatterijen.
 • Intelligent opladen in 3 stappen: de DC-acculader laadt je huisbatterijen van de startaccu op door 3 laadniveaus (bulk, boost en float) om ervoor te zorgen dat hij optimaal en automatisch 100% wordt opgeladen.
 • Verschillende beschermingsmaatregelen voor maximale veiligheid: biedt overspanningsbeveiliging, oververhittingsbeveiliging en ompolingsbeveiliging om de bedrijfsveiligheid te garanderen. Het isoleert ook ingang en uitgang om spanningsoverdrachtsfouten te voorkomen en het opladen van de huishoudelijke batterij te verstoren.
 • Bescherm je startaccu: de DC-DC-acculader kan detecteren of de generator is ingeschakeld om een diepe ontlading van de startaccu te voorkomen en de generator te beschermen.
 • Betrouwbare kwaliteit: het compacte en robuuste ontwerp maakt het geschikt voor alle omstandigheden. CE-gecertificeerd.
Bestseller Nr. 19

Intelligente acculader, 12 V/24 V, 10 A, volautomatische oplader voor auto, motorfiets, vrachtwagen, AGM, gel, SLA (2-100 AH)

 • 【LED-display】: de auto-acculader kan vrij worden losgemaakt tussen verschillende modi, normale ladingen. De motoraccu ondersteunt een lcd-scherm. Je kunt de spanning, de stroom, de temperatuur en het resterende vermogen van de laadkit altijd kennen. Je kunt precies op je energieniveau letten om te zien of je moet opladen.
 • Breed toepassingsgebied: de oplader is geschikt voor 12 V 2 Ah - 100 Ah loodzuurbatterijen van auto's en motorfietsen. Het is verboden lithiumbatterijen op te laden. De hoogfrequente transformator van puur koper is ideaal voor snel en krachtig opladen.
 • 【Meervoudige bescherming】: het zeer belastbare schakelontwerp en de hoogwaardige ABS-materialen geven onze autolader meerdere beschermingsmaatregelen. Voorkomt kortsluiting, voorkomt bescherming tegen elektrische oververhitting, oververhitting, voorkomt laagspanning en voorkomt elektrische schokken.
 • 【Intelligente detectie- en onderhoudsfunctie】: de autolader detecteert niet alleen de stroom en schakelt automatisch uit wanneer hij volledig is opgeladen, maar kan ook seizoensgebonden temperatuurveranderingen detecteren en spanning en stroom instellen. Je kunt ook de oplader gebruiken. Snel opgeladen in het eigenlijke gebruiksproces.
 • 【Nieuw ontwerp】: de oplader heeft een nieuwe draagbare handgreep aan de bovenkant en een houder aan de onderkant die kan worden opgevouwen en gesloten voor eenvoudig transport, gebruik en opslag. Het unieke ontwerp aan de achterkant van de oplader kan het opbergen van het netsnoer netter maken. 【Materiaal】: Hoge kwaliteit vuurvaste behuizing, corrosiebescherming, anti-stroom.
UitverkoopBestseller Nr. 20

Einhell Acculader CE-BC 2 M (intelligente acculader met microprocessorbesturing voor verschillende batterijtypes, o.a. auto/power, max. 2 ampère laadstroom)

 • De Einhell CE-BC 2 M acculader is een intelligente acculader met microprocessorregeling voor de meest uiteenlopende soorten accu's van voertuigen en is aangepast aan de technisch geavanceerde accu's van moderne voertuigen.
 • De Einhell allrounder is geschikt voor gelaccu's, AGM en onderhoudsvrije/-arme loodzuurbatterijen. De Einhell acculader voldoet aan de IP-beschermingsklasse 65 (stofdicht/beschermd tegen straalwater) en is voorzien van een ophangoog.
 • De CE-BC 2 M past zich automatisch aan de accuspanning van 12 V voertuigen aan en de meertraps laadcyclus van de Einhell acculader wordt automatisch door de microprocessorregeling gecontroleerd en aangepast.
 • De slimme besturingselektronica analyseert de verbonden batterij en voert afhankelijk van de toestand de juiste stappen in. De druppellaadfunctie beschermt en ontziet de batterij voor een permanent ideale laadtoestand.
 • Met het zachte opladen is de CE-BC 2 M ideaal voor seizoensvoertuigen met lange standtijden: in plaats van de accu leeg te laten lopen en daarmee een diepontlading te riskeren, wordt deze op het optimale niveau gehouden.

Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden wanneer u op zoek bent naar de beste batterijlader. Dit artikel helpt je bij het maken van een aankoopbeslissing.

Factoren waarmee u rekening moet houden bij het kopen van de beste acculader:

 • Het type batterijen dat wordt opgeladen
 • De capaciteit van de batterijen die worden opgeladen
 • Compatibiliteit met uw toestel of toestellen (het toestel moet meerdere soorten batterijen kunnen opladen)
 • Kosten en waar voor uw geld

Wat zijn de criteria voor het kiezen van de beste acculader?

De criteria voor het kiezen van de beste acculader hangen af van waar je hem voor gebruikt. Gebruik je hem in de auto, dan is de kwaliteit van de oplader belangrijk. Gebruik je hem thuis, dan is de prijs belangrijk.

Er zijn veel factoren die een rol spelen bij het kiezen van een acculader.

De belangrijkste zijn onder meer:

 • Kwaliteit van de batterijlader
 • Prijs van de batterijlader
 • Compatibiliteit met uw apparaat

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een goede acculader?

Een goede batterijlader moet een efficiĂŤnte lading hebben, een langdurige lading en een gebruiksvriendelijk ontwerp.

Een goede acculader heeft drie belangrijke kenmerken waardoor hij zich onderscheidt van de rest. Dit zijn:

 1. De efficiÍntie van de oplader wordt gemeten in ampère, wat aangeeft hoeveel stroom het aan uw apparaat kan leveren.
 2. De uitgangsspanning van de oplader is een maat voor hoeveel stroom deze aan uw apparaat kan leveren.
 3. Ten slotte is de levensduur van de oplader belangrijk omdat deze aangeeft hoe lang het duurt voordat je een nieuwe moet kopen.

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een acculader?

Bij de aanschaf van een acculader is het belangrijk om te weten op welke eigenschappen je moet letten en wat de verschillende soorten laders zijn.

Bij het kopen van een batterijlader is het belangrijk om op zoek te gaan naar een oplader die je toestel snel en efficiĂŤnt kan opladen. Een snelladende acculader heeft een output van 5V/1A of hoger. Het zou uw apparaat in minder dan 3 uur moeten kunnen opladen.

Er zijn veel verschillende soorten opladers. Sommige zijn ontworpen voor specifieke apparaten zoals smartphones, tablets, laptops en andere zijn ontworpen voor algemeen gebruik thuis of op kantoor.

Hoe kan ik mijn acculader onderhouden?

De meeste mensen weten hoe ze hun acculader moeten onderhouden, maar het is toch belangrijk om te weten hoe ze dit moeten doen om uw oplader goed te laten werken.

Als u niet zeker weet hoe u uw batterijlader moet onderhouden, moet u deze stappen volgen voor een snelle en gemakkelijke oplossing.

Heb ik technische kennis nodig om een acculader te gebruiken?

Het antwoord op deze vraag is eenvoudig. Nee, je hebt geen technische kennis nodig om een acculader te gebruiken.

De oplader is namelijk zo ontworpen dat hij door iedereen kan worden gebruikt. Het geeft u ook informatie over de batterij en de staat ervan, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen over de volgende actie.

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste acculader te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze acculader-koopgids samengesteld.

Het beste acculader vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste acculader voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede acculader-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts ĂŠĂŠn factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor acculader te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van acculader erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald acculader zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ž van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over acculader zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om ĂŠĂŠn nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de acculader kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiĂŤle aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variĂŤrend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste acculader kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.