Beste a3 printer van 2023 (TOP10)

De 10 beste a3 printer beoordelingen:

Bestseller Nr. 2
Bestseller Nr. 3

Brother MFC-J5340DW 4-in-1 kleureninkjet-multifunctioneel apparaat, wit, medium, 250 vellen papiercassette, 50 vellen ADF

 • 4-in-1 Business-Ink multifunctioneel apparaat met automatische duplexdruk tot DIN A4
 • De gesloten papiercassette voor 250 vellen en de lade voor één vel bieden ruimte voor papierformaten tot A3
 • Uitstekende afdruksnelheid tot 28 ppm (conform ISO/IEC 24734) en hoogwaardige afdrukken dankzij gepigmenteerde inkt
 • Fabrikant: 3 jaar. De voorwaarden zijn te vinden onder "Meer technische informatie". Uw wettelijke garantierechten blijven onaangetast
 • Inhoud: Brother MFC-J5340DW, 4x starterpatronen (BK/C/M/Y) elk ca. 375 pagina's (conform ISO/IEC 24711), netsnoer, installatiehandleiding. datakabel niet inbegrepen.
UitverkoopBestseller Nr. 4

Epson WorkForce WF-7310DTW-printer: dubbelzijdige printer/fax, documentinvoer, A3+, kleureninkjet, wifi direct, Ethernet

 • Een hoogwaardige A3+-printer: dubbelzijdig A3-printen en twee A3-papierladen
 • Snel afdrukken van zakelijke kwaliteit: 25 ppm in zwart-wit en 12 ppm in kleur
 • Voordelige inktpatronen: afzonderlijke vervangende inkten
 • Draadloze oplossingen: Ethernet, Wi-Fi en Wi-Fi Direct
 • Gratis mobiele print-apps van Epson: de vrijheid om vrijwel overal te printen
Bestseller Nr. 5

Brother MFC-J4340DW All-in-One kleurenprinter

 • Functies: afdrukken, scannen, kopiëren, faxen
 • Tot 20 pagina's/min. in S/W en 19 pagina's/min. In kleur bedrukt
 • Gesloten papiercassette voor 150 vellen en enkele bladeren, 20 vellen automatische sjablooninvoer (ADF)
 • USB 2.0, WLAN-interface, afdrukken vanaf smartphone
 • Fabrieksgarantie: 3 jaar ter plaatse. De garantievoorwaarden vind je onder "Meer technische informatie". Je wettelijke garantierechten blijven onaangetast.
Bestseller Nr. 6

Brother MFC-J6540DW DIN A3 4-in-1 multifunctionele inkjetprinter (250 vellen papiercassette, printer, scanner, kopieerapparaat, fax), wit

 • 4-in-1 Business-Ink multifunctioneel apparaat met automatische duplexdruk tot DIN A3
 • De gesloten papiercassette voor 250 vellen en de lade voor één vel bieden ruimte voor papierformaten tot A3
 • Uitstekende afdruksnelheid tot 28 ppm (conform ISO/IEC 24734) en hoogwaardige afdrukken dankzij gepigmenteerde inkt
 • Fabrieksgarantie: 3 jaar. De garantievoorwaarden vind je onder "Meer technische informatie". Uw wettelijke garantierechten blijven onaangetast
 • Inhoud: Brother MFC-J6540DW, 4x starterpatronen (BK/C/M/Y) elk ca. 375 pagina's (conform ISO/IEC 24711), netsnoer, installatiehandleiding. datakabel niet inbegrepen.
Bestseller Nr. 9

DTF Printer L1800 L1800 Printer met roltoevoer, directe druk op folie met voorverwarmen, A3 DTF-printer

 • 👉Wit inktcirculatiesysteem: het bijgewerkte circulatiesysteem van de witte inkt kan neerslag en verstopping van de inkt beter voorkomen en de levensduur van de L1800-printkop aanzienlijk verlengen.
 • 👉Ondersteunt twee afdrukmodi: deze T-shirtprinter kan niet alleen rolfilms, maar ook folie in folie afdrukken. Wordt geleverd met de Pro RIP-printsoftware, ondersteunt Windows 7, 10, 11 computersysteem.
 • 👉DTF roltoevoer: deze DTF-printer bevat roltoevoer + automatisch verwarmingsstation, vermindert het probleem van papierstoringen van traditionele printers en verbetert de efficiëntie en afdruksnelheid.
 • 👉Pakket bevat: 1 x A3 L1800 printer, 1 x oven, 5 x witte CMYK inkt, 500 g rubberpoeder, 30 cm x 100 m rol, 1 x software. In de houten kist met de printer ontvang je een witte USB, die alle educatieve video's bevat.
 • 👉Beste after-sales service: als je de printer hebt ontvangen, als je hem niet zelf kunt installeren, neem dan tijdig contact met ons op, we zullen een technicus regelen om de printer voor je op afstand te zetten. U kunt contact met ons houden, wij bieden u langdurige technische ondersteuning op afstand.
Bestseller Nr. 10

Brother MFC-J6940DW Alles-in-één A3- en A4-printer

 • 4-in-1 Business-Ink multifunctioneel apparaat met DIN A3 volduplex-functie voor dubbelzijdig afdrukken, scannen, kopiëren en faxen tot DIN A3
 • Twee gesloten papieren cassettes voor elk 250 vellen en een MF-toevoer voor maximaal 100 vellen bieden ruimte voor papierformaten tot DIN A3
 • Uitstekende afdruksnelheid tot 28 pagina's/min. (conform ISO/IEC 24734) en hoogwaardige afdrukken dankzij gepigmenteerde inkt
 • Fabrieksgarantie: 3 jaar. De garantievoorwaarden vind je onder "Meer technische informatie". Je wettelijke garantierechten blijven onaangetast
 • Inhoud: Brother MFC-J6940DW, 4 x starterpatronen (BK/C/M/Y) elk ca. 375 pagina's (conform ISO/IEC 24711), netsnoer, installatiehandleiding. Datakabel niet inbegrepen.

De beste a3-printer is er een die prints van hoge kwaliteit biedt en een strak design heeft. Het moet ook betaalbaar, gebruiksvriendelijk en een goede garantie hebben.

De beste a3-printer is niet alleen een printer die met deze resolutie afdrukt, maar hij levert ook afdrukken van de beste kwaliteit op het gebied van resolutie en kleurnauwkeurigheid. Dit komt omdat het een hogere bouwplaat heeft dan de meeste andere printers.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van a3-printers?

A3-printers hebben verschillende voordelen, waaronder hogere afdruksnelheden en lagere kosten. Ze zijn kosteneffectiever dan veel andere soorten printers die momenteel op de markt zijn.

Inleiding: A3-printers hebben verschillende voordelen, waaronder hogere afdruksnelheden en lagere kosten. Ze zijn kosteneffectiever dan veel andere soorten printers die momenteel op de markt zijn.

A3-printen is niet alleen voor grote posters en banners – deze machines kunnen ook worden gebruikt om kleinere items af te drukken, zoals visitekaartjes, brochures, ansichtkaarten en flyers.

Wat is het verschil tussen inkjet- en a3-printers?

Inkjetprinters zijn de meest populaire printertypes op de markt. Ze zijn goedkoper en hebben een kleinere footprint in vergelijking met a3-printers.

De inkjetprinters gebruiken inktpatronen, terwijl de a3-printers rollen papier gebruiken die herhaaldelijk kunnen worden gebruikt.

Wat is het maximale afdrukformaat van een A3-printer?

Een A3-printer is een type printer dat gebruikmaakt van een grootformaat printsysteem. Ze worden meestal gebruikt in de grafische industrie en kunnen afdrukken van hoge kwaliteit produceren.

Het maximale afdrukformaat voor een A3-printer is ongeveer 3.600 x 2.400 mm of ongeveer 1 voet bij 0,5 voet.

Waar moet je op letten bij het kopen van een A3-printer?

Er zijn een paar dingen waar je op moet letten bij het kopen van een A3-printer. Het eerste waar u aan moet denken, is de grootte van het werkgebied. Het werkgebied is de ruimte waar uw printer kan afdrukken. Het volgende dat u moet overwegen, is op hoeveel kleuren uw printer tegelijk kan afdrukken. Dit hangt af van het soort materiaal waarmee u afdrukt en op welk soort papier u afdrukt. U moet ook overwegen hoeveel verschillende soorten materialen uw printer aankan en of deze speciale functies heeft, zoals een touchscreen of Wi-Fi-mogelijkheden.

Wanneer u op zoek bent naar een A3-printer, zorg er dan voor dat deze al deze functies en meer heeft, zodat deze op de lange termijn aan al uw behoeften kan voldoen!

Hoeveel inkt verbruikt een A3-printer per pagina?

A3-printers zijn grootformaatprinters die veel inkt verbruiken. Dit kan een aanzienlijke kostenpost zijn voor bedrijven die ze gebruiken.

De hoeveelheid inkt die per pagina wordt gebruikt, hangt af van het formaat van de printer en het soort papier dat wordt gebruikt. A4-papier met papier van 100 g/m² verbruikt ongeveer 0,5 ml, terwijl A3-prints met papier van 20 g/m² ongeveer 1 ml per pagina verbruiken.

Wat zijn enkele nadelen van het gebruik van een A3-printer?

Er zijn veel nadelen aan het gebruik van een A3-printer. Een van de belangrijkste nadelen is dat het duur kan zijn in aanschaf en onderhoud.

De A3-printer is een geweldig hulpmiddel voor kleine bedrijven die kleine hoeveelheden materiaal moeten afdrukken. Het hoge prijskaartje en de onderhoudskosten zijn echter misschien niet de moeite waard voor grotere bedrijven.