Beste 3d printer van 2022 (TOP10)

De 10 beste 3d printer beoordelingen:

Bestseller Nr. 1
VOXELAB Aquila X2 Upgraded 3D Printer met verwijderbaar Carborundum glas platform, volledig Open Source en hervat afdrukken functie, werkt met PLA/ABS/PETG, afdrukformaat 220x220x250mm
 • 【Glasbed & vloeiend printen】Deze printer wordt standaard geleverd met een betrouwbaar en vlak glasbed. Dit is noodzakelijk bij het werken met build spaces om perfecte layer lines te krijgen elke keer als je print. Aquila X2 is compatibel met PLA, ABS, PETG 1.75mm filament.
 • 【Snelle opwarming & stil printen】Uitgerust met het 32-bit stille moederbord en carborundum glas platform, maakt het mogelijk het bouwplatform op te warmen in 5 minuten en prints beter te laten hechten zonder krom te trekken. Ultra gladheid, zelfs op de eerste laag.
 • 【Hervat afdrukken & sensorherkenning】Aquila X2 kan het afdrukken hervatten na een stroomonderbreking of een andere onverwachte onderbreking. En de sensor pauzeert het printen wanneer de filamenten opraken of gebroken zijn, wat veel tijd en kosten bespaart.
 • 【Auto Filament Feed-in】Intelligente filament feed-technologie, waardoor het laden en voeden filament proces veel gemakkelijker. Ook eenvoudig te bedienen met 4.3in kleurenscherm, sterk verbeteren van de gebruikerservaring.
 • 【Aftersales Service】Alle Voxelab 3d printers zijn voorzien van levenslange technische bijstand. Als u vragen heeft over de werking van het product of over de software, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Bestseller Nr. 2
3D&Print® 3D-Printer PLA Filament met Hoge Precisie | Model X1, het Perfecte Instapmodel voor Beginners en Kinderen | Upload en Print Gemakkelijk 3D-ontwerpen uit de 3D-model Bibliotheek
 • 🎨 3D PRINTER MET FILAMENT: Deze open source 3D printer is een goed instapmodel voor liefhebbers van het ontwerpen van figuren of onderdelen. Na een eenvoudige installatie kunt u beginnen met het printen van de mooiste PLA 3D-modellen in uw favoriete kleur.
 • ✨3D PRINTER VOOR BEGINNERS: De enkele extruder 3D printer brengt uw creativiteit tot leven, u kunt gemakkelijk en nauwkeurig printen. Hij is zeer eenvoudig in te stellen en te bedienen, dus als u nog nooit een 3D-printer hebt gehad, hoeft u zich geen zorgen te maken: de Easythreed Model X1 3D Printer is precies wat u nodig hebt.
 • 👍 HOGE PRECISIE EN UITSTEKENDE AFDRUKKEN: Hoewel het een printer voor beginners is, is hij verrassend nauwkeurig. U kunt elke creativiteit ontwerpen, laad het op de RF geheugenkaart en de printer doet de rest, u zult versteld staan van de resultaten.
 • 💤 STIL PRINTEN: een belangrijk punt van deze printer, naast de kwaliteit-prijsverhouding, is dat hij zeer stil is tijdens het printen, wat een voordeel is als u met uw gezin samenwoont, omdat de printer kan draaien zonder uw rust te verstoren.
 • 💯 GEMAKKELIJK TE MONTEREN EN TE GEBRUIKEN: De 3D printer Easythreed Model X1 wordt geleverd met verschillende geassembleerde modules en je hoeft ze alleen maar in elkaar te zetten, het bevat een handleiding waarin staat hoe het moet en hoe je het moet gebruiken om te printen en de ontwerpen te maken.
Bestseller Nr. 3
Comgrow Creality Ender 3 3D-printer Aluminium DIY met Afdrukproces 220x220x250mm
 • Afdrukproces: Ender 3 kan blijven werken en afdrukken, zelfs in het geval van een stroomstoring of een fout.
 • Eenvoudige en snelle montage: het is met een paar onderdelen gemonteerd, 20 schroeven kunnen in slechts 2 uur worden gemonteerd.
 • Extrusies verminderen het risico op verstopping en slechte verplaatsing; V-vorm met POM-wielen maken beweging geruisloos, soepel en constant.
 • Strenge test: 24 uur voor de belangrijkste componenten voor levering en real-time technische ondersteuning Veilige stroomvoorziening gegarandeerd. Kweekmedium bereikt 110℃ in slechts 5 minuten.
 • Opmerking: als geautoriseerde fabrikant bieden wij, Comgrow, u 100% Creality 3-printers en technische ondersteuning.
UitverkoopBestseller Nr. 4
ELEGOO Mars 2 Mono MSLA UV LCD 3D Printer met 6,08 inch 2K monochroom LCD, afdrukformaat 129 * 80 * 150 mm / 5,08 * 3,15 * 5,90 inch
 • 【Snel printen en minder onderhoud】 Mars 2 wordt geleverd met een 6,08-inch monochroom LCD-scherm en 2K HD-resolutie. Het duurt slechts 2 seconden per laag om de hars uit te harden, wat de printefficiëntie aanzienlijk kan verbeteren. Mono LCD heeft een veel langere levensduur en stabiele afdrukprestaties op de lange termijn, waardoor u geld bespaart.
 • 【Uitstekend printen en hoogste nauwkeurigheid】 De gloednieuwe lichtbronstructuur zorgt voor een meer uniforme UV-lichtemissie en werkt met het 2K mono LCD-scherm. De printdetails en precisie zijn enorm verbeterd en de 3D-geprinte modellen zijn fascinerend.
 • 【Robuuste afwerking】 De CNC-gefreesde aluminium behuizing maakt de Mars 2 tot een zeer indrukwekkende machine. Het nieuw ontwikkelde geoxideerd ontworpen geschuurd multiplex heeft een veel sterkere hechting voor het printen en zorgt voor een constant druksucces. Gebouwde actieve kool kan de harsextractor absorberen en een verfrissende ervaringsdruk bieden.
 • 【 Meertalige interface 】Mars 2 ondersteunt nu 12 soorten talen, zodat klanten over de hele wereld de 3D-printer handiger en zonder obstakels kunnen gebruiken. De nieuw toegevoegde 10 talen zijn Duits, Nederlands, Japans, Koreaans, Frans, Russisch, Italiaans, Spaans, Turks en Portugees.
 • 【Garantie en service】 Wij geven 1 jaar garantie op de gehele printer en 6 maanden garantie op het 2K LCD-scherm (FEP-film is uitgesloten). Als u in de toekomst vervanging nodig heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen. We zullen je zo snel mogelijk een oplossing bieden.
UitverkoopBestseller Nr. 5
ELEGOO 3D-printer Neptune 2S FDM 3D-printer met PEI-afdrukvel Groot afdrukformaat 220x220x250mm
 • Nauwkeurige en stabiele extrusie: de metalen dubbele tandwielxtruder is uitgerust met een veerelastisch instelontwerp en een speciale titanium legeringsbuis die het risico op verstopping vermindert, de uitgave gelijkmatiger maakt en de druk stabieler is.
 • PEI magnetische bouwplaat: Neptune 2S maakt gebruik van een nieuw afneembaar platform met een speciale coating in combinatie met verenstaal, zodat je modellen kunt verwijderen door buigen of te kraken. Het is niet gemakkelijk om bij hoge temperaturen te vervormen en heeft een langere levensduur. Grotendeels compatibel met PLA/ABS/PETG/TPU-filamenten.
 • Snel en geruisloos printen: de Neptune 2S 3D-printer is uitgerust met een 32-bits moederbord en een SMT32F-chip, die is uitgerust met een geheugen van maximaal 1 m Flash, waardoor het systeem soepeler en sneller loopt. De stille stepper-driver zorgt ervoor dat het moederbord geruisloos drukt en een nauwkeurige spanning afgeeft om een betere printerervaring te garanderen.
 • 【Druk voortzetten en filamentherkenning】Uitgerust met een schakelaar voor het detecteren van materiaalbreuken kan de Neptune 2S altijd een stroomstoring detecteren en het drukproces onderbreken. De automatische herstelfunctie zet het drukproces voort, zodra de stroom weer wordt ingeschakeld.
 • Meer functies: de nivelleringsschroeven en vormveren zijn gemaakt van metaal, die ergonomisch en comfortabel te bedienen zijn. Intelligent ventilatorsysteem, dat na het afkoelen automatisch uitschakelt, de levensduur van de machine verlengt. Het 3,5 inch touchscreen is eenvoudig te bedienen.
UitverkoopBestseller Nr. 6
ELEGOO Saturn MSLA 3D Printer UV Photocuring LCD 3D Printer met 4K Monochroom LCD, Matrix UV LED Lichtbron, Offline en LAN Afdruk, Afdrukformaat 192 x 120 x 200 mm/7,55 inch x 4,72 inch x 7,87 inch
 • 【Snellere afdruksnelheid】De Saturn 3D-printer beschikt over een 8,9 inch 4K-monochroom LCD met een HD-resolutie van 3840 x 2400, waardoor de printtijd van de laag tot 2 tot 3 seconden wordt verminderd. Dit is 60% sneller dan Mars Pro en levert toch uitstekende afdrukresultaten.
 • 【Groter bouwvolume】Saturn heeft een groot drukvolume van 192 x 120 x 200 mm. Je kunt ook meerdere modellen in volle grootte tegelijk afdrukken, wat je productiviteit aanzienlijk kan verbeteren.
 • 【Hogere precisie en eenvoudiger printen】 De Z-as van Saturn maakt gebruik van een dubbele lineaire geleidingsstructuur, die een gelijkmatigere beweging en een aanzienlijk verbeterde bewegingsnauwkeurigheid kan bereiken. Met de ethernet-aansluiting op de achterkant ondersteunt Saturn 3D-printer​nu de bestandsoverdracht via je lokale netwerk, wat zeer praktisch is voor snel afdrukken.
 • 【Kwaliteitsafdruk en langdurig succes】 De Matrix-lichtbron bestaat uit 54 uv-ledlampen met gelijkmatige lichtemissie, die superieure afdrukresultaten en een nauwkeurigere afdrukgrootte kan garanderen. De stelschroeven op de bouwplaat garanderen een duurzame nivellering. En die hoef je geen kalibratie te maken. Het gezandstraalde oppervlak biedt een veel sterkere hechting, vooral bij het afdrukken van grote 3D-modellen.
 • 【Garantie en rechtvaardigheid】 Wij geven 1 jaar garantie op de hele printer (behalve 4K-LCD, FEP-film en toolkit). Reserveonderdelen worden vanaf voorraad in overzee, om een kwaliteit en snelle klantenservice te bieden.
Bestseller Nr. 7
Polyfaire PLA-filament 1,75 mm voor 3D-printers, 1 kg spoel (2,2 lbs), maatnauwkeurigheid +/- 0,05 mm, geschikt voor de meeste FDM-printers (oranje)
 • 1 kg spoel 1,75 mm filament PLA in vacuümverpakking
 • Geen onzuiverheden, geen verstopping
 • Druktemperatuur: 190-220℃
 • Diameter tolerantie +/- 0,02 mm
 • Milieuvriendelijk, gemaakt van sterke grondstoffen uit hernieuwbare plantenbronnen
Bestseller Nr. 8
Bresser 3D-printer met wifi en geïntegreerde camera, inclusief EPA-filter voor schone afvoer, spatel, 2 extruder-sproeiers (1 reserve), 2 x PLA-filament (wit, zwart) voor onmiddellijke start
 • Hoogwaardige 3D-printer met geïntegreerd HEPA-filter voor schone omgevingslucht. Gesloten printbehuizing met sluitsensor en verwarmbare, verwisselbare printplaat. Geschikt voor alle gangbare filamenten (PLA, PETG, ABS)
 • Online bewakingscamera geïntegreerd in de behuizing om het printproces van extern te bewaken. Bediening via intuïtief touch-display met aansluiting via WLAN, USB of cloud-functie. Autom. Filament detectie: automatisch. Drukpauze als het filament leeg loopt
 • Maximale afdrukmaten: 150x150x150mm. Software: Flashprint. Bestandsformaten: Input: 3MF/ STL / OBJ/FPP/BMP/PNG/JPG/JPEG Output: GX/G. Besturingssysteem: Win XP/Vista/7/8/10, Mac OS. Compatibele programma's: Slic3r, Skeinforge, Cura (voorinstelling)
 • Afmetingen: 380 x 388 x 405 mm / totaalgewicht inclusief accessoires: 9 kg / voeding: netstekker
 • Inhoud: 3D-printer, 1 x extruder, 2 x extrudermondstuk (1 x ingezet, 1 x vervanging), 1 x flexibel printbed, 1 x 300 g (1,75 mm) PLA-filament wit (ca. 105 m), 1 x 300 g (1,75 mm) PLA-filament zwart (ca. 105 m), HEPA luchtreinigingsfilter, spatel, smeervet, netstekker, gebruiksaanwijzing (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands)
Bestseller Nr. 9
FLASHFORGE Adventurer 3 3D Printer Auto Leveling Remote Camera Monitoring Verwijderbare Nozzle Mute Cloud Printing
 • AUTO nivellering: Verwijderbare en Verwarming bed, veel gemakkelijker te halen modellen.Het is geschikt voor verschillende 3D-printer filament PLA, ABS, PETG etc
 • AFNEEMBAAR NOZZLE: Gesp ontwerp verwijderbare mondstuk ondersteunt snelle vervanging, geen noodzaak om hele extruder te demonteren bij het uitvoeren van onderhoud
 • FILAMENT DETECTIE FUNCTIE: Het afdrukken wordt automatisch geschorst wanneer het filament is gebroken of opgebruikt, en het afdrukken wordt hervat nadat de gebruiker het nieuwe filament vervangt
 • INGEBOUWDE CAMERE:Records 3D-afdrukproces in realtime, stelt u in staat om de 3D-afdrukstatus te controleren via FlashCloud of PolarCloud overal en altijd
 • CLOUD STORAGE&ONLINE SLICER:Wij bieden een online platform voor gratis opslag van modelbestanden; u kunt bestanden op elk moment opslaan, delen en downloaden. Ondersteunt online snijmodellen en het verzenden van gesneden bestanden naar de 3D-printer
UitverkoopBestseller Nr. 10
Voxelab Proxima 6.0 Mono LCD 3D-printer met 4K resolutie, 50% snellere afdruksnelheid, volledige anti-aliasing grijsniveaus, afdrukvolume 130 x 76 x 155 mm
 • 4K-resolutie: het 4K monochroom lcd-scherm heeft een HD-resolutie van 3840 x 2400, 4K-harsprinter voor langdurig gebruik en minder verlies. 4K monoscherm voor druk met uitstekende helderheid. Kijk hoe nauwkeurig je met een 4K LCD 3D-printer kunt printen.
 • Verbeterde lichtbron: de uv-lichtbron met 405 nm golflengte van de Proxima 6.0 4K zorgt voor een gelijkmatige lichtverdeling, minder warmtestraling en stabielere prestaties, wat een andere sleutelfactor is voor zeer nauwkeurig afdrukken en een langere gebruiksduur van de Proxima 6.0 4K
 • Volledige anti-aliasing met grijstinten: ondersteunt de functie van de volledige anti-aliasing in grijstinten, de details van het printmodel zijn voortreffelijker. Om aan de eisen van de veredelde druk te voldoen.
 • 【Afdruksnelheid met 50% verhoogd】 Het verbeterde 4K-mono-lcd-scherm verbetert de lichtdoorlatendheid. Bij een laagdikte van 0,05 mm bedraagt de printsnelheid 17-25 mm/h (aanbevolen wordt het gebruik van voxelab 405 nm fotopolymeerhars) aanbevolen.
 • Alle Voxelab 3D-printers krijgen levenslange technische ondersteuning en een jaar garantie. Als je vragen hebt over de werking van het product of de software, neem dan gerust contact met ons op.

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste 3d printer te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze 3d printer-koopgids samengesteld.

Het beste 3d printer vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste 3d printer voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede 3d printer-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor 3d printer te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van 3d printer erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald 3d printer zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over 3d printer zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de 3d printer kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste 3d printer kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.