Beste 3d printer voor beginners van 2023 (TOP10)

De 10 beste 3d printer voor beginners beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

Creality Mini 3D-printer voor beginners en kinderen (165 x 165 x 180 mm), 4,65 kg, licht, draagbaar en eenvoudige montage, Ender-2 Pro kleine FDM 3D-printer, stil printen en hervatting van afdrukken

 • Snelle montage in 4 stappen: deze kleine 3D-printer voldoet volledig aan je behoeften voor eenvoudige montage. Het product is een 90% vooraf geïnstalleerd apparaat. Draai gewoon 7 schroeven vast en neem afscheid van andere vervelende schroeven, waardoor je Ender-2 Pro snel met je kan werken, zonder te wachten!
 • LICHT EN DRAAGBAAR ONTWERP - De afdrukgrootte van de Creality Ender-2 Pro FDM Mini 3D-printer bedraagt slechts 165 x 165 x 180 mm, omdat het is ontworpen voor studenten en kinderen die van wetenschap en uitvinding houden. Hij weegt slechts 4.65 kg, met een grootte vergelijkbaar met een bureauventilator. Hij is uitgerust met een gemakkelijk te dragen handgreep en het lichte ontwerp maakt het zeer gemakkelijk te verplaatsen. Neem hem mee waar je heen wilt!
 • Stil 32-bits moederbord: de gloednieuwe Ender-2 Pro 3D-printer maakt gebruik van 32-bits 4.2.3 moederborden waarvan het werkingsgeluid veel kleiner zal zijn (verwijst voornamelijk naar de werking van de motor), de warmteafvoer van de motor zal ook beter zijn dan andere 3D-printers.
 • Afdrukherstelfunctie: de afdrukherstelfunctie slaat je inhoud automatisch op in het geval van een stroomuitval, waardoor je printer zorgeloos wordt. Bescherm je print van begin tot eind. De vereenvoudigde en unieke vrijdragende structuur biedt een lichtgewicht ontwerp. Met een extra vast blok op de Z-as is het bestand tegen zwaardere belastingen en een magere positionering en blijft het stabiel tijdens het printproces.
 • Geïntegreerde elektrische voeding: in vergelijking met andere producten met blootgestelde stroomvoorziening heeft Creality Ender-2 Pro een geïntegreerd modulair ontwerp dat wordt geleverd met een geïntegreerde stroomvoorziening om de veiligheid te verhogen en installatieproblemen te verminderen.
Bestseller Nr. 2

MALYAN M200 Mini 3D-printer, volledig gemonteerde 3D-printer voor kinderen en beginners, Out of The Box, afdrukgrootte 120 x 120 x 120 mm

 • 【Ondersteunde filamenttypes】Drukgrootte: 120 x 120 mm. De verwarmde bouwplaat en het grote bereik van extrudertemperaturen maken het mogelijk om met de meeste soorten 3D-filamenten van 1,75 mm te werken, van eenvoudige filamenten zoals ABS en PLA tot geavanceerde materialen zoals geleidend PLA, hout, koperen vulling en stalen vulling of bronzen vulling.
 • Volledig gemonteerd: in tegenstelling tot de meeste andere goedkope 3D-printers wordt deze printer volledig gemonteerd geleverd en is al in de fabriek gekalibreerd. We voegen zelfs monsterPLA-filament en een microSD-kaart met vooraf geïnstalleerde modellen toe, zodat je direct kunt beginnen met printen!
 • Compact desktopdesign: deze 3D-printer heeft een kleine ruimte en een eenvoudig ontwerp met open frame en is compact genoeg voor elk bureau. Je kunt vanaf een Windows- of Mac-pc via een USB-verbinding afdrukken of afdrukken van 3D-modelbestanden die op een microSD-kaart zijn opgeslagen, compatibel met Cura, Repetier en andere software.
 • Volledig metalen hotend voor stabiliteit: het volledig metalen hotend is in staat om superieure prestaties te leveren en slijtage te voorkomen, terwijl het ontwerp van de warmterem een efficiënte warmteafvoer mogelijk maakt. De stabiele metalen basis en de zijdelingse filamenthouder vergemakkelijken het gebruik en het wisselen van het filament.
 • Klantenservice: alle klanten van Malyan 3D-printers krijgen levenslange technische ondersteuning en een professionele 24-uurs klantenservice. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt voor of na de bestelling. Wij zullen altijd binnen 24 uur antwoorden.
Bestseller Nr. 3

3D&Print® 3D-Printer PLA Filament met Hoge Precisie | Model X1, het Perfecte Instapmodel voor Beginners en Kinderen | Upload en Print Gemakkelijk 3D-ontwerpen uit de 3D-model Bibliotheek

 • 🎨 3D PRINTER MET FILAMENT: Deze open source 3D printer is een goed instapmodel voor liefhebbers van het ontwerpen van figuren of onderdelen. Na een eenvoudige installatie kunt u beginnen met het printen van de mooiste PLA 3D-modellen in uw favoriete kleur.
 • ✨3D PRINTER VOOR BEGINNERS: De enkele extruder 3D printer brengt uw creativiteit tot leven, u kunt gemakkelijk en nauwkeurig printen. Hij is zeer eenvoudig in te stellen en te bedienen, dus als u nog nooit een 3D-printer hebt gehad, hoeft u zich geen zorgen te maken: de Easythreed Model X1 3D Printer is precies wat u nodig hebt.
 • 👍 HOGE PRECISIE EN UITSTEKENDE AFDRUKKEN: Hoewel het een printer voor beginners is, is hij verrassend nauwkeurig. U kunt elke creativiteit ontwerpen, laad het op de RF geheugenkaart en de printer doet de rest, u zult versteld staan van de resultaten.
 • 💤 STIL PRINTEN: een belangrijk punt van deze printer, naast de kwaliteit-prijsverhouding, is dat hij zeer stil is tijdens het printen, wat een voordeel is als u met uw gezin samenwoont, omdat de printer kan draaien zonder uw rust te verstoren.
 • 💯 GEMAKKELIJK TE MONTEREN EN TE GEBRUIKEN: De 3D printer Easythreed Model X1 wordt geleverd met verschillende geassembleerde modules en je hoeft ze alleen maar in elkaar te zetten, het bevat een handleiding waarin staat hoe het moet en hoe je het moet gebruiken om te printen en de ontwerpen te maken.
Bestseller Nr. 4

MALYAN M300 Mini Delta 3D-printer, kant-en-klaar gemonteerde FDM 3D-printer voor kinderen en beginners, microSD-kaart vooraf geïnstalleerd met afdrukbare 3D-modellen, afdrukgrootte 110 x 120 mm

 • Intelligente en eenvoudige gebruikersinterface: eenvoudige en overzichtelijke moderne gebruikersinterface, in combinatie met draaiknopbesturing voor numerieke aanpassing en asbeweging, soepele en eenvoudige bediening, zelfs beginners kunnen snel aan de slag. Grotere symbolen, duidelijke en beknopte instructies en algemene verbeteringen van de levenskwaliteit maken deze 3D-printer ideaal voor zowel beginners als professionals.
 • Volledig gemonteerd: in tegenstelling tot de meeste andere goedkope 3D-printers wordt deze printer volledig gemonteerd geleverd en is al in de fabriek gekalibreerd. We hebben zelfs een microSD-kaart met vooraf geïnstalleerde modellen meegeleverd, zodat je direct kunt beginnen met printen!
 • Compact desktopdesign: deze 3D-printer is compact genoeg voor elk bureau en heeft een kleine ruimte en een eenvoudig ontwerp met open frame. Je kunt vanaf een Windows- of Mac-pc via een USB-verbinding afdrukken of afdrukken van 3D-modelbestanden die op een microSD-kaart zijn opgeslagen, compatibel met Cura, Repetier en andere software.
 • Volledig metalen hotend voor stabiliteit: het volledig metalen hotend is in staat om superieure prestaties te leveren en slijtage te voorkomen, terwijl het ontwerp van de warmterem een efficiënte warmteafvoer mogelijk maakt. De stabiele metalen basis en de zijdelingse filamenthouder vergemakkelijken het gebruik en het wisselen van het filament.
 • Klantenservice: alle klanten van Malyan 3D-printers krijgen levenslange technische ondersteuning en een professionele 24-uurs klantenservice. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt voor of na de bestelling. Wij zullen altijd binnen 24 uur antwoorden.
Bestseller Nr. 5

FDM Mini 3D Printer voor Beginners Hoge Printnauwkeurigheid Uniform Verwarming Printvolume 4x4x4in Mini 3D Printer 100-240V (EU-stekker)

 • Verbeter de ruimtelijke verbeelding: de mini-3D-printer is geschikt voor beginners en kinderen, die hun interesse kunnen cultiveren en de ruimtelijke verbeelding en 3D-perceptie kunnen verbeteren.
 • Soepel afdrukken: de printerkit heeft een laagresolutie van maximaal 0,05 mm, wat de nauwkeurigheid van het afgedrukte model garandeert en zorgt voor soepel en levendig afdrukken.
 • Gelijkmatige verwarming: de mini-3D-printer heeft een afdrukformaat van 4x4x4in en het mondstuk wordt in slechts 5 minuten gelijkmatig verwarmd en de mondstuktemperatuur kan 180 ℃ bereiken, wat kan voldoen aan de temperatuurvereiste van PLA-materiaaldruk.
 • Eenvoudig te bedienen: Mini 3D-printer heeft een uniek knoppensysteem waarmee u het printproces kunt starten, stoppen en eenvoudig kunt bedienen, eenvoudig te bedienen en geschikt voor PLA- en TPU-filamenten met een diameter van 1,75 mm.
 • Snelle montage: Mini 3D-printer bestaat uit 3 hoofdonderdelen, eenvoudig te monteren, u kunt het bijgevoegde modelbestand afdrukken of het modelbestand online downloaden.
Bestseller Nr. 6

Jadeshay 3D Printer Mini Desktop Kit voor Beginners Kids Tieners 3D Printer met PLA Filament Magnetische Verwijderbare Plaat Usb-kabel TF-kaart Max Afdruksnelheid 40mm/s

 • 【ONTWORPEN VOOR UW KIND】: Met de ondersteuning van het afdrukken van modellen van speelgoed, weinig architectonisch gebouw, automotive, kunst, ruimtevaart en andere gebieden, is de Easythreed K7 3D-printer gunstig ontvangen onder gezinnen over de hele wereld. Het is geschikt voor kinderen (ouder dan 7 jaar) voor onderwijs en ontwikkeling van intelligentie.
 • 【GLADIG EN MOOI AFDRUKEFFECT】: De Easythreed K7 3D-printer ondersteunt een afdrukformaat van 100* 100* 100 mm, een PLA-filament van 1,75 mm (Diameter ) en een nauwkeurigheid van 0,05 mm, die een soepele en levendige printkwaliteit kan bieden. De verbeterde extrudertechnologie vermindert het probleem van het blokkeren aanzienlijk en maakt uw afdrukken soepeler.
 • 【Veilig en milieuvriendelijk 】: onze 3D-printers zijn zeer veilig en milieuvriendelijk voor gebruik. Easythreed K7 3D-printers brengen u en uw kinderen daar een uitstekende gebruikservaring en plezier!
 • 【STILLE PRINTING】: de Easythreed K7 mini desktop 3D-printer maakt elk afdrukmodel snel en efficiënt af, stoort nooit de rust van kinderen tijdens het presteren in stille werkmodus. Er is een koelventilator voor het afvoeren van warmte waardoor de machine in een gunstige status werkt.
 • 【Eenvoudig te bedienen】: Gebruiker kan Filament feed-in instellen of tekenen met de knoppen van + en -. Bovendien kan de start/stop/hervatten afdrukfunctie worden bereikt door op de driehoekknop te drukken. Verder kan de gebruiker ook Auto Home instellen met de Home Button. Bovendien kan de gebruiker contact met ons opnemen voor video-instructie die efficiënter is voor montage en nivellering van de printer.
Bestseller Nr. 7

Mini 3D-printer, Draagbare Volledig Nauwkeurige Hign Fast Print 3D-machinekit, WiFi APP Smart Control Printing 3D-printer met Mondstuk voor Beginners, Geschenken (EU-stekker)

 • Gemakkelijk schoon te maken: de flexibele en verwijderbare magnetische basisplaat maakt het gemakkelijk om afdrukken te verwijderen en het platform schoon te maken.
 • Afdrukken met hoge nauwkeurigheid: het ontwerp met dubbele Z-assen zorgt voor een gestage beweging, wat uiteindelijk helpt om betere vormresultaten en een uitstekende afdrukkwaliteit te bereiken.
 • Klein en draagbaar: dit is een lichtgewicht en minimalistische desktop 3D-printer met een lichtgewicht en draagbaar ontwerp, perfect voor gebruik thuis, in de klas en op kantoor.
 • Eenvoudig te gebruiken: 3D-printer voor beginners, uit de doos, volledig gemonteerd. 3D-printer is supergemakkelijk te gebruiken, geen ingewikkelde installatie, u kunt binnen enkele minuten voor het eerst beginnen met afdrukken, geen nivelleringstechnologie, geen handmatige aanpassing voor succesvol afdrukken.
 • APP Intelligente bediening: gemakkelijke bediening, geen USB-verbinding, onafhankelijk onderzoek en ontwikkeling van cloud-slicing-software, gewoon downloaden van de APP kan een sleutelnetwerk realiseren, foto's maken of foto's uploaden kan een antropomorf driedimensionaal model genereren, tweedimensionale afbeeldingen in seconden in driedimensionaal .
Bestseller Nr. 8

3D-pen siliconen mat, 3D-printer basissjabloon, 3D-pen siliconen mat met basic multi-vormige kunsthandwerk en 2 siliconen vingerdoppen voor kinderen, volwassenen, beginners, tekendeskundige kunstenaar

 • ★ Hoogwaardige materialen: geen verf, niet giftig, geen vervuiling. Gemaakt van hoogwaardig silica, hittebestendigheid tot 260 °C. Inspireer de oneindigheid van verbeelding en creativiteit zonder schade.
 • ★ Dubbelzijdig gebruik: de gaaszijde van de siliconenmat wordt gebruikt voor nauwkeurige cirkels, roosters, driehoeken, rechthoeken enz. Gebruikt. De gladde kant wordt gebruikt voor normale creatie.
 • ★ Extra cadeau: 2 siliconen vingerdoppen, beschermen je vinger tegen heet 3D-penmondstuk/printplastic en ondersteunen je om 3D-printen veel soepeler en gemakkelijker te maken.
 • ★ Het perfecte cadeau: geschikt voor kinderen en volwassenen, voor beginners in 3D-pentekenen en als expert voor 3D-pentekeningen. Het beste verjaardagscadeau.
 • ★ Geweldige 3D-tekentools: het bevat een verscheidenheid aan vormen, waaronder cirkels, rasters, driehoeken, rechthoeken, vierkanten en meer. Je kunt huizen, gigantische wielen, glazen, vliegtuigen en meer tekenen.
Bestseller Nr. 9

Mini 3D-printer Uniforme Verwarming, Soepel Afdrukken, Verbetering van de Ruimtelijke Verbeelding, Snelle Montage, 4x4x4in Mini 3D-printer voor Beginners, Compatibel met PLA- en

 • Soepel afdrukken: de printerkit heeft een laagresolutie van maximaal 0,05 mm, wat de nauwkeurigheid van het afgedrukte model garandeert en soepel en levendig afdrukken mogelijk maakt.
 • Eenvoudig te bedienen: de Mini 3D-printer heeft een uniek knoppensysteem waarmee u het printproces kunt starten, stoppen en eenvoudig kunt controleren, eenvoudig te bedienen en geschikt voor PLA- en TPU-filamenten met een diameter van 1,75 mm.
 • Verbeter de ruimtelijke verbeelding: de mini-3D-printer is geschikt voor beginners en kinderen, die hun interesse kunnen cultiveren en de ruimtelijke verbeelding en 3D-perceptie kunnen verbeteren.
 • Snelle montage: Mini 3D-printer bestaat uit 3 hoofdonderdelen, eenvoudig te monteren, u kunt het bijgevoegde modelbestand afdrukken of het modelbestand online downloaden.
 • Uniforme verwarming: de mini-3D-printer heeft een afdrukformaat van 4x4x4in en het mondstuk wordt in slechts 5 minuten gelijkmatig verwarmd en de mondstuktemperatuur kan 180 ℃ bereiken, wat kan voldoen aan de temperatuurvereiste van PLA-materiaaldruk.
Bestseller Nr. 10

3D-printen | stap voor stap: De praktische gids voor beginners en gebruikers

 • Wild, Johannes (Author)
 • 60 Pages - 02/29/2020 (Publication Date) - Independently published (Publisher)

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste 3d printer voor beginners te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze 3d printer voor beginners-koopgids samengesteld.

Het beste 3d printer voor beginners vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste 3d printer voor beginners voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede 3d printer voor beginners-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor 3d printer voor beginners te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van 3d printer voor beginners erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald 3d printer voor beginners zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over 3d printer voor beginners zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de 3d printer voor beginners kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste 3d printer voor beginners kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.