Beste 3d printer voor beginners van 2023 (TOP10)

De 10 beste 3d printer voor beginners beoordelingen:

Bestseller Nr. 1

3D&Print® 3D-Printer PLA Filament met Hoge Precisie | Model X1, het Perfecte Instapmodel voor Beginners en Kinderen | Upload en Print Gemakkelijk 3D-ontwerpen uit de 3D-model Bibliotheek

 • 🎨 3D PRINTER MET FILAMENT: Deze open source 3D printer is een goed instapmodel voor liefhebbers van het ontwerpen van figuren of onderdelen. Na een eenvoudige installatie kunt u beginnen met het printen van de mooiste PLA 3D-modellen in uw favoriete kleur.
 • ✨3D PRINTER VOOR BEGINNERS: De enkele extruder 3D printer brengt uw creativiteit tot leven, u kunt gemakkelijk en nauwkeurig printen. Hij is zeer eenvoudig in te stellen en te bedienen, dus als u nog nooit een 3D-printer hebt gehad, hoeft u zich geen zorgen te maken: de Easythreed Model X1 3D Printer is precies wat u nodig hebt.
 • 👍 HOGE PRECISIE EN UITSTEKENDE AFDRUKKEN: Hoewel het een printer voor beginners is, is hij verrassend nauwkeurig. U kunt elke creativiteit ontwerpen, laad het op de RF geheugenkaart en de printer doet de rest, u zult versteld staan van de resultaten.
 • 💤 STIL PRINTEN: een belangrijk punt van deze printer, naast de kwaliteit-prijsverhouding, is dat hij zeer stil is tijdens het printen, wat een voordeel is als u met uw gezin samenwoont, omdat de printer kan draaien zonder uw rust te verstoren.
 • 💯 GEMAKKELIJK TE MONTEREN EN TE GEBRUIKEN: De 3D printer Easythreed Model X1 wordt geleverd met verschillende geassembleerde modules en je hoeft ze alleen maar in elkaar te zetten, het bevat een handleiding waarin staat hoe het moet en hoe je het moet gebruiken om te printen en de ontwerpen te maken.
Bestseller Nr. 2

Kleine 3D-printer Multifunctionele Desktop Hoge Nauwkeurigheid voor Beginners, Gemakkelijk Te Gebruiken, Gemakkelijk Schoon Te Maken, Draagbaar, APP Intelligente Bediening met

 • APP Intelligent Control: Handige bediening, geen USB-verbinding, onafhankelijk onderzoek en ontwikkeling van cloud-slicing-software, download gewoon de APP kan een belangrijk netwerk realiseren, foto's maken of foto's uploaden kan een antropomorf driedimensionaal model genereren, tweedimensionale afbeeldingen in seconden in driedimensionaal .
 • Eenvoudig te gebruiken: 3D-printer voor beginners, kant-en-klaar, volledig gemonteerd. De 3D-printer is supergemakkelijk te gebruiken, geen ingewikkelde installatie, u kunt binnen enkele minuten voor de eerste keer beginnen met afdrukken, geen nivelleringstechnologie, geen handmatige aanpassing voor succesvol afdrukken.
 • Klein en draagbaar: dit is een lichtgewicht en minimalistische desktop 3D-printer met een lichtgewicht en draagbaar ontwerp, perfect voor gebruik thuis, in de klas en op kantoor.
 • Gemakkelijk schoon te maken: de flexibele en verwijderbare magnetische basisplaat maakt het eenvoudig om afdrukken te verwijderen en het platform schoon te maken.
 • Afdrukken met hoge nauwkeurigheid: het geleidingsontwerp met dubbele Z-assen zorgt voor een stabiele beweging, wat uiteindelijk helpt bij het bereiken van betere vormresultaten en een uitstekende afdrukkwaliteit.
Bestseller Nr. 3

Anycubic Kobra 2 3D-Printer, 6 Keer Sneller, LeviQ 2.0 Auto-Nivellering, Gemakkelijk voor Beginners, Printformaat 220 * 220 * 250mm

 • 【Snel Printen, Minder Betalen】De verbeterde Anycubic Kobra 2 biedt een 6 keer snellere printervaring en stelt u in staat om tot 76% van de tijd te besparen in vergelijking met andere 3D-printmachines bij het printen van hetzelfde formaat model op de aanbevolen snelheid! Maximale printsnelheid: 300mm/s, aanbevolen printsnelheid: 200mm/s, versnelde snelheid: 3000mm/s².
 • 【60W Krachtige Extruder】De verbeterde extruder met een vermogen tot 60 watt kan het filament snel smelten en de vloeibaarheid verbeteren. De extrusiestructuur met twee tandwielen regelt de materiaaltoevoer nauwkeurig voor sneller printen.
 • 【Geoptimaliseerd Koelsysteem】Met een geoptimaliseerd koellichaamontwerp bereikt de koelventilator een snelheid tot 7000 rpm. Dit zorgt voor een snelle koeling van de modellen en een snelle printervaring.
 • Stabiele dubbele Z-as Met Draadstang】De Anycubic Kobra 2 gebruikt een dubbele draadstang voor de Z-as in vergelijking met de enkele Z-as van de vorige Kobra generatie, wat de opwaartse druk tijdens het printen vermindert. Dit resulteert in een vlakker bouwplatform en een vermindering van het aantal printlagen, wat leidt tot uitstekende printresultaten, zelfs bij hogere snelheden.
 • 【LeviQ 2.0 Automatisch Nivelleringssysteem】Vergeleken met LeviQ 1.0 maakt het LeviQ 2.0 automatisch nivelleringssysteem intelligente compensatie mogelijk voor Z-asafwijking na automatisch nivelleren door unieke moduleontwerpen. Er is geen handmatige invoer van compensatiewaarden nodig om het afdrukproces snel te starten. Natuurlijk is het ook mogelijk om handmatig compensaties in te voeren om aan de eisen van verschillende gebruikers en scenario's te voldoen.
Bestseller Nr. 4

MALYAN M200 Mini 3D-printer, volledig gemonteerde 3D-printer voor kinderen en beginners, Out of The Box, afdrukgrootte 120 x 120 x 120 mm

 • 【Ondersteunde filamenttypes】Drukgrootte: 120 x 120 mm. De verwarmde bouwplaat en het grote bereik van extrudertemperaturen maken het mogelijk om met de meeste soorten 3D-filamenten van 1,75 mm te werken, van eenvoudige filamenten zoals ABS en PLA tot geavanceerde materialen zoals geleidend PLA, hout, koperen vulling en stalen vulling of bronzen vulling.
 • Volledig gemonteerd: in tegenstelling tot de meeste andere goedkope 3D-printers wordt deze printer volledig gemonteerd geleverd en is al in de fabriek gekalibreerd. We voegen zelfs monsterPLA-filament en een microSD-kaart met vooraf geïnstalleerde modellen toe, zodat je direct kunt beginnen met printen!
 • Compact desktopdesign: deze 3D-printer heeft een kleine ruimte en een eenvoudig ontwerp met open frame en is compact genoeg voor elk bureau. Je kunt vanaf een Windows- of Mac-pc via een USB-verbinding afdrukken of afdrukken van 3D-modelbestanden die op een microSD-kaart zijn opgeslagen, compatibel met Cura, Repetier en andere software.
 • Volledig metalen hotend voor stabiliteit: het volledig metalen hotend is in staat om superieure prestaties te leveren en slijtage te voorkomen, terwijl het ontwerp van de warmterem een efficiënte warmteafvoer mogelijk maakt. De stabiele metalen basis en de zijdelingse filamenthouder vergemakkelijken het gebruik en het wisselen van het filament.
 • Klantenservice: alle klanten van Malyan 3D-printers krijgen levenslange technische ondersteuning en een professionele 24-uurs klantenservice. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt voor of na de bestelling. Wij zullen altijd binnen 24 uur antwoorden.
UitverkoopBestseller Nr. 5

Sovol SV06 3D-printer Open Source volledig metalen hotend, planetaire dual gear direct drive extruder, automatische 25-punts nivellering voor beginners, PEI platform, afdrukformaat 220x220x250 mm

 • [Gloednieuwe 3D-printer SV06] Sovol SV06 behoudt niet alleen de i3 classics-structuur, maar voegt ook enkele innovatieve elementen toe, waardoor het beter in staat zal zijn om aan de printbehoeften in uw dagelijks leven te voldoen. Dankzij het modulaire ontwerp kunt u de SV06 eenvoudig in 5 stappen monteren.
 • [Planetaire Dual Gear Direct Drive] De door Sovol zelf ontwikkelde All Metal Direct Drive Extruder met planetaire dual gear set, biedt SV06 een hogere aandrijfverhouding en een lichtere motor, helpt om een nauwkeurigere extrusie te bereiken. Voeg een grote externe knop toe voor gemakkelijk voeren.
 • [All Metal Hotend] Upgrade All metal Hotend Setup maakt het mogelijk om te printen tot 300℃ (niet aanbevolen voor beginners). Geen gedoe meer met het vervangen van PTFE, en zelfs geen firmware flashen, u kunt beter en gemakkelijker met verschillende materialen printen. (Behuizing is nog steeds nodig als u meer dan 260 ℃ wilt afdrukken.)
 • [25-punts automatische nivellering] Met een inductieve sensor detecteert u het metalen printbed automatisch via 25 punten en compenseert u de oneffenheden van het verwarmde bed. De snelle, slimme, nauwkeurige detectie en compensatie helpen je om het bed perfect waterpas te krijgen en een fantastische eerste laag te krijgen.
 • [PEI veerstalen plaat] Sovol SV06 3D-printer maakt gebruik van PEI veerstalen plaat die een uitstekende hechting biedt en het model eenvoudig kan verwijderen door te buigen of te ploffen. Het magnetische verenstalen printbed is bestand tegen hoge arbeidsintensiteit en krasbestendig, waardoor u veel geld kunt besparen op onderhoudskosten.
Bestseller Nr. 6

MALYAN M300 Mini Delta 3D-printer, kant-en-klaar gemonteerde FDM 3D-printer voor kinderen en beginners, microSD-kaart vooraf geïnstalleerd met afdrukbare 3D-modellen, afdrukgrootte 110 x 120 mm

 • Intelligente en eenvoudige gebruikersinterface: eenvoudige en overzichtelijke moderne gebruikersinterface, in combinatie met draaiknopbesturing voor numerieke aanpassing en asbeweging, soepele en eenvoudige bediening, zelfs beginners kunnen snel aan de slag. Grotere symbolen, duidelijke en beknopte instructies en algemene verbeteringen van de levenskwaliteit maken deze 3D-printer ideaal voor zowel beginners als professionals.
 • Volledig gemonteerd: in tegenstelling tot de meeste andere goedkope 3D-printers wordt deze printer volledig gemonteerd geleverd en is al in de fabriek gekalibreerd. We hebben zelfs een microSD-kaart met vooraf geïnstalleerde modellen meegeleverd, zodat je direct kunt beginnen met printen!
 • Compact desktopdesign: deze 3D-printer is compact genoeg voor elk bureau en heeft een kleine ruimte en een eenvoudig ontwerp met open frame. Je kunt vanaf een Windows- of Mac-pc via een USB-verbinding afdrukken of afdrukken van 3D-modelbestanden die op een microSD-kaart zijn opgeslagen, compatibel met Cura, Repetier en andere software.
 • Volledig metalen hotend voor stabiliteit: het volledig metalen hotend is in staat om superieure prestaties te leveren en slijtage te voorkomen, terwijl het ontwerp van de warmterem een efficiënte warmteafvoer mogelijk maakt. De stabiele metalen basis en de zijdelingse filamenthouder vergemakkelijken het gebruik en het wisselen van het filament.
 • Klantenservice: alle klanten van Malyan 3D-printers krijgen levenslange technische ondersteuning en een professionele 24-uurs klantenservice. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt voor of na de bestelling. Wij zullen altijd binnen 24 uur antwoorden.
Bestseller Nr. 7

Creality Ender 3 V3 SE 3D-printer, 250 mm/s afdruksnelheid FDM 3D-printer met CR Touch Auto Leveling, Sprite Direct Extruder Dual Z-as & Y-as, afdrukgrootte 22,5 x 22,5 x 22,5 cm

 • Sneller en levendiger printervaring: de Ender 3 V3 SE 3D-printer kan met een snelheid van maximaal 250 mm/s en een versnelling van 2500 mm/s² sneller printen, wat bij afdrukopdrachten tijd kan besparen. De geoptimaliseerde gebruikersinterface maakt gebruik van bewegende afbeeldingen om het nivelleringsproces en de parameters weer te geven, zodat je de gegevens tijdens het afdrukproces duidelijk kunt zien.
 • Eenvoudige start om af te drukken: de Creality Ender 3 V3 SE 3D-printer kan in 3 stappen binnen slechts 20 minuten worden gemonteerd. Hij beschikt over CR Touch voor automatische nivellering en een reksensor voor automatische Z-verplaatsing. Het is eenvoudig om een perfecte eerste laag te krijgen. Nivellering is een belangrijk proces voor het printen, het kan je tijd opslaan in nivellering, wat vriendelijk is voor alle klanten, inclusief beginners.
 • "DUAL" STABILE STRUCTUUR: Creality Ender 3 V3 SE, Dual Z-as gesynchroniseerd door een hoogwaardige tandriem die een hoge afdrukkwaliteit garandeert. De stijve dubbele Z-as-geleidspindels verminderen het Z-wiebelen effectief. De Y-as beschikt over twee 8 mm lineaire assen van stevig en slijtvast staal, die een gelijkmatige en nauwkeurige beweging van het bouwplatform voor een lange tijd garanderen.
 • Geluidsarme 32-bits hoofdplaat en meer: deze printer is uitgerust met een 32-bits silent moederbord en een geavanceerde stappenmotoraandrijving, die alle assen nauwkeuriger regelt en daardoor minder geluidsgeluid veroorzaakt. De PC-verenstalen bouwplaat is plakkerig en flexibel, zodat de gedrukte modellen door licht buigen gemakkelijk kunnen worden verwijderd.
Bestseller Nr. 8

Comgrow Creality Ender 3 V2 Neo 3D-printer met automatische upgrade CR Touch, volledig metalen extruder, PC-veerstalen platform 220 × 220 × 250 mm

 • Eenvoudige montage: in vergelijking met Ender-3 V2 is deze Ender-3 V2 Neo-printer vooraf geïnstalleerd en de montage vereist slechts 3 stappen. Vriendelijk genoeg voor gebruikers en beginners in het montageproces, wat veel tijd bespaart. Het is handig voor klanten om het snel, efficiënter te installeren.
 • Nieuwe 4,3 inch gebruikersinterface: de verbeterde gebruikersinterface voegt een modelvoorvertoningsfunctie toe, waardoor klanten gemakkelijk de afdrukvorm en voortgang kunnen zien. Wat is handig voor u om de status van het model te kennen. Bovendien ondersteunt het negen talen voor verschillende verzoeken van klanten.
 • PC-veerstalen magnetische bouwplaat: in tegenstelling tot ender 3, ender 3 pro en ender 3 v2, wordt hij geleverd met een afneembare magnetische bouwplaat van pc-verenstaal. Het nieuwe printplatform is een combinatie van een pc-coating, een verenstalen plaat en een magnetische sticker. De PC-coating zorgt voor een goede hechting van het filament en de afgewerkte modellen kunnen gemakkelijk worden verwijderd door het printvel te vouwen.
 • Stil moederbord: het moederbord is versie 4.2.2, maar het is een stil moederbord dat verschilt van het ender 3 moederbord. Deze Ender-3 V2 Neo is uitgerust met een zelfontwikkeld stil moederbord, dat een sterkere anti-interferentie, snellere en stabielere bewegingsprestaties, stil printen en lage decibelwerking heeft, creëert een stille omgeving.
Bestseller Nr. 9

Creality Ender-3 V3 KE 3D-printer, 500 mm/s snellere afdruksnelheid, FDM-printer met automatische nivellering, 3D-printer met Sprite Direct Extruder, afdrukformaat 220 x 220 x 240 mm

 • stabiel printen met 500 mm/s: De Ender 3 V3 KE 3D-printer kan printen met een snelheid tot 500 mm/s en een versnelling van 8000 mm/s², waardoor uw wachttijd korter wordt. Het intuïtieve touch UI scherm en het real-time modelvoorbeeld zorgen voor een soepel printproces. Een CR touch sensor voor automatische nivellering zorgt voor nauwkeurige nivellering van het bouwplatform.
 • betrouwbaarheid en veelzijdig printen: De hoog geconfigureerde Sprite Direct extruder, 60W keramisch verwarmingselement, bimetalen heatbreak en koperen spuitmond maken 300℃ printen en soepele toevoer van verschillende filamenten mogelijk. De Ender 3 V3 KE printer kan Hyper PLA, PETG, ABS, TPU(95A) en ASA filamenten verwerken.
 • ultra soepele & stabiele beweging: Intelligente algoritmes worden gebruikt om printertrillingen te verminderen, waardoor ringing en ghosting tot een minimum worden beperkt. Nauwkeurige afdruk van 0,1 mm. De printer heeft ook twee ventilatoren voor snelle modelkoeling, zodat je prints altijd in goede conditie zijn
 • precisie-georiënteerd ontwerp: de robuuste structuur en precisie-gefabriceerde componenten van de Ender 3 V3 KE printer garanderen soepele en stabiele bewegingen. De X-as is uitgerust met een kogelgelagerde slede die telkens weer prints van hoge kwaliteit levert.
 • probleemloos printen, gebruiksvriendelijk: deze FDM 3D printer ondersteunt drie soorten printen, telefoonbediening, WiFi en USB-station. Verbeterd, eenvoudig te installeren alles-in-één ontwerp, evenals een sensor voor filamentverplaatsing en een herstelfunctie voor stroomuitval om tijd en filament te besparen. Ideaal 3D printer cadeau voor beginners of kinderen
Bestseller Nr. 10

ANYCUBIC Photon Mono 2 Hars 3D-printer, hars 3D-printer met Ultra 4K 6,6-inch monochroom LCD-scherm, Gratis Slicing Software, Printformaat 143x89x165mm

 • 【Precies 4K+ Scherm】 De hars 3D-printer is uitgerust met een 6,6-inch monochroom LCD-scherm en een indrukwekkende 4K+ resolutie (4096x2560), waardoor de Photon Mono 2 klaar is voor uw meest veeleisende projecten. De meegeleverde schermbeveiliging beschermt tegen krassen en harsinfiltratie en verhoogt de lichtdoorlatendheid tot wel 95%.
 • 【Vergroot Printvolume】 De Photon Mono 2 hars 3D-printer biedt een printformaat van 143x89x165 mm (LxBxH) en een volume van 2,09 liter, wat een toename van 20% is ten opzichte van de Photon Mono 4k (1,7 liter), en dat allemaal met slechts 4 kg gewicht. Geniet van een groter printformaat met behoud van dezelfde ruimtebehoefte.
 • 【Verbeterde Lichtbron】 De LighTurbo Matrix-lichtbron verbetert de printkwaliteit en vermindert optische laagpatronen en rasterlijnen om fijnere en gladdere resultaten te bereiken. De lichtintensiteit van de lichtbron kan oplopen tot 4200 μw/cm², en de belichtingstijd is verkort tot 1,5s-3s.
 • 【Eenvoudige Software】 De Photon Mono 2 wordt geleverd met de nieuwste versie van de gratis en altijd bruikbare Anycubic Photon Workshop 3.0 Slicing-software. De verbeterde prestaties en nieuwe functies zoals modelreparatie en vereenvoudigde processen stellen zelfs beginners in staat om hoogwaardige prints te maken.
 • 【Persoonlijke Klantenservice】 ANYCUBIC biedt een garantie van één jaar en levenslange technische ondersteuning voor de Photon Mono 2 3D-printer (Let op: bruikbare FEP-films zijn uitgesloten van de garantie, en de garantieperiode voor het LCD-scherm is 6 maanden). Als u vragen heeft over het product, kunt u gerust contact met ons opnemen. We zullen binnen 24 uur op werkdagen reageren.

Soms kan het best moeilijk zijn om het beste 3d printer voor beginners te vinden. Met elke nichemarkt die zoveel verschillende producten aanbiedt, is het logisch dat dit het geval is.

Helaas kan dit feit het ongelooflijk moeilijk maken om het artikel te vinden dat het beste bij je behoeften past. Daarom hebben we deze 3d printer voor beginners-koopgids samengesteld.

Het beste 3d printer voor beginners vinden

Hier bespreken we een aantal factoren die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u het beste 3d printer voor beginners voor u koopt.

Ongeacht het type artikel dat u wilt kopen, de kans is groot dat er bestaande koopgidsen op internet zijn, die allemaal tot doel hebben u goede 3d printer voor beginners-aanbevelingen te geven.

Ondanks deze aanbevelingen is het echter altijd een goed idee om zelf onderzoek te doen. Naast dit onderzoek is het ook super handig om jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Welke functies moet dit artikel hebben om perfect aan mijn behoeften te voldoen?
 • Wat is mijn budget?
 • Moet ik een bepaald merk kopen?

Zodra je deze vragen hebt beantwoord en een goed idee hebt van wat je zoekt, wordt het koopproces een stuk eenvoudiger. Houd er rekening mee dat wanneer u op zoek bent naar het beste product, u zich niet hoeft te haasten. In feite worden zeer zelden de ideale producten gevonden door de eerste te kiezen die u ziet of door uw beslissingen op slechts één factor te baseren. Neem de tijd en geniet van het proces!

Nu, met de antwoorden op de vorige vragen in gedachten, raden we je aan om onze aankomende koopgids voor 3d printer voor beginners te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Merk

In sommige gevallen is het merk van 3d printer voor beginners erg belangrijk. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een artikel dat samenwerkt met een ander artikel, is het heel goed mogelijk dat beide producten van hetzelfde merk moeten zijn. Als dit het geval is, is het van vitaal belang om op deze factor te letten, aangezien het kiezen van het verkeerde product het verschil kan betekenen tussen het verspillen van uw geld en het kopen van een geweldig product dat functioneert zoals het hoort.

Kenmerken

De functies in een bepaald 3d printer voor beginners zijn belangrijk omdat ze kunnen bepalen welke versie van een artikel je nodig hebt en hoeveel geld je moet uitgeven. Overweeg alle belangrijke functies die u wilt dat uw artikel heeft en neem geen genoegen met iets dat niet ten minste ¾ van uw vakjes aanvinkt.

Beoordelingen

Klantrecensies over 3d printer voor beginners zijn cruciaal – vooral als je een product koopt dat veel geld kost of van groot belang is. Gelukkig zijn de meeste producten online te vinden, wat betekent dat het gebruikelijk is dat er tientallen klantrecensies zijn van degenen die al een bepaald product hebben gekocht.

Let op deze beoordelingen. Let op de voor- en nadelen die ze noemen, en neem deze mee in je grote beslissing. In sommige gevallen zul je gedwongen worden om één nadeel op te offeren om een bepaalde professional te krijgen, maar in beide gevallen zal het nuttig zijn om je bewust te zijn van de mogelijke nadelen.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit centraal. U wilt geen product van lage kwaliteit kopen. Als u dat wel doet, loopt u het risico dat uw artikel kapot gaat, niet goed werkt of op een andere manier zeer teleurstellend blijkt te zijn, evenals geldverspilling.

U kunt de 3d printer voor beginners kwaliteit vergelijken door te onderzoeken waaruit uw potentiële aankopen zijn gemaakt, en de afzonderlijke artikelen tegen elkaar af te zetten om te zien welke van de beste materialen is gemaakt.

Garantie

Garantie zal niet altijd belangrijk zijn, maar dat kan het zeker zijn. Dit geldt met name als het artikel in kwestie technisch of duur is. Een goede garantie is na aankoop voor een langere tijd geldig en dekt een groot aantal problemen, variërend van defecten aan artikelen tot willekeurige ongelukken, waterschade en andere diverse gebeurtenissen die uw product kunnen beschadigen.

Gevolgtrekking

De zoektocht naar het beste 3d printer voor beginners kan ontmoedigend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het kan veel gemakkelijker worden gemaakt door jezelf een paar simpele vragen te stellen en vervolgens kritisch na te denken over de items die je wilt kopen. Overweeg hun kenmerken, kwaliteit, merk, garantie en klantrecensies en de kans is groter dat u een geweldige aankoop doet.